[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
我都係今日收到
在韓國8日冇郁過,一收到貨兩三日就寄到來,其實係咪韓國都唔夠貨?
我都係見佢話發貨 跟住又係好快就黎到
可惜之前心急已經買左隻
我抽中靚靚小金Last Chance小卡
係我最鍾意嘅歌
每次一聽都覺得好sweet

中左德國個張
我都係呢張
我㩒唔到
我頭先在threads見到有人6pm都chok到飛,你再試下
點解話佢整容就係引起罵戰?
呢度係討論區喎,發表自己觀點唔得㗎?
先講 我唔代表所有人 所以下面嘅冗文都只係屬於我嘅睇法
我自己黎講係好樂見有更多人加入討論套劇同埋雙金
討論包括正面同負面 讚同彈都係正常不過 畢竟人人有佢自己睇法

而閣下提出自己嘅觀點 當然係件好事
我個人認為討論除左掉低一個論點 比少少support 相信都唔過份

而先假設我無認錯你 你今次同上次都係放低左句“個鼻有整過” 或相類近意思嘅說法 既無任何解釋點解你咁覺得 亦無任何對比圖去support你嘅睇法
咁當然呢度連登黎姐 又唔係大學寫論文 的確係無必要搞咁多色水野

不過我都提出 “連登有好多會員以引起罵戰為目標 係唔同嘅主題入面提出較少眾嘅意見 企圖令討論氣氛推向罵戰嘅方向” 相信大家都係用左連登都一段日子嘅會員 都會明白呢件係咩事 我就唔多敍述啦 如果閣下完全無諗過引戰 單純係發表自己衷心相信嘅說法 係度先同你道個歉 係我以小人之心度君子之腹

前幾個post見你留低完一句說話之後 就一直到依家先見你再出現 又確係難以分辯閣下嘅動機
不過都明白嘅 個個都咁得閒mon住個post咩? 更何況又唔係對呢個主題嘅野有愛 我訓多個教好過啦係咪?
而閣下今日再次係呢度重申你嘅立場 都可見你對自己嘅立場係十分堅定 係度多謝你用左你寶貴嘅時間去關心細金呢個人 或者呢個post

自己愚見 討論就唔係一個人講曬就算 就好似打網球咁有來有往 可能放低一句說話之後去睇其他人對自己句說話嘅睇法 對於部分人黎講都係討論嘅一種 呢個部分可能我有D思量不周 係度再次向你道歉

所以其實你認為放低一句說法 然後睇其他巴絲回應你 已經係一個有效嘅討論/溝通方法 我自己都歡迎你繼續用呢個方法去參與討論 我相信呢度大部分巴絲都唔會好似office入面D小圈子咁 有咩唔岩就開門送客嘅 希望多D係度見到閣下發表你嘅意見 積極討論
以上
抽中係梳化攬住訓果張
大金湯唯朴寶劍宋康昊電影首映後聚餐
大金後好似係時完?
最左係?
左下係湯唯老公金泰勇導演
左上,微博有人話係大金表哥
表哥同大金個頭都係天然攣
係喎而且都似樣
大金表哥係咪姐係佢partner 兼徐睿之條仔呀?
徐唔係簽過第二間公司咩?就算係都散咗啦,同埋傳聞未必係真,睇人講個記者作過全智賢離婚,後尾被其他人告自己走去輕生咗
係咪話一開公司嗰陣就簽咗徐 但後尾徐嗰單醜聞爆出咗之後佢就冇續約個啲
徐精神病後仲拍咗部夏娃,約滿自己走,癲婆綸就好似係被解約
https://www.facebook.com/share/cYTaSkmuCCQBwcsh/?mibextid=oFDknk
韓網討論緊細金拍咁多套戲配邊個男主角最有化學反應
大家係咪都係一致投雙金
我自己都幾鍾意太陽同三流嘅配搭
以我所知 徐睿知條仔係拍哲仁王后個個金正賢
就係金正賢同徐賢拍套劇當時就係同徐睿知行緊 徐睿知背後食住晒金正賢
搞到又話要改劇本 後尾個男既仲唔肯拍 焗住改劇本男主角中段瓜左 記者會完全當徐賢陌生人咁
當時俾人鬧得超勁 後尾就爆左同徐睿知單野出黎
我都記得個記者會,徐賢勁尷尬,金正賢全程西面,估唔到背後原因係咁
岩岩睇到twitter有人話試映會合照遮左樣果個人件衫細金都有
但睇完圖再出返去個post冇左
試映會果張睇唔到件衫有冇領

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞