[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
秀彬都係咁諗
佢講자기
可愛到暈
唔怪之得大金唔敢對視
我睇片望住細金都笑到見牙唔見眼
我之前睇果陣瘋狂replay 呢個位
啱啱拎左ost 翻屋企再拆
估唔到咁大盒
每一秒都咁靚 0死角
因為呢套戲要減重、瘦臉 真係靚出真高度
大金居然冇動靜
睇到呆晒,比唔到反應
我抽到 Tell Me It’s Not a Dream個張雙金
有雙金就心滿意足
我抽到細金最愛個張婚紗相
係雙金啊,好開心啊
睇微博話前日大金🫧覆fans問題
話大金無覆到某啲fans既問題
結果啲fans好似講左啲唔好聽既說話
所以搞到噚日大金有上水🫧蒲頭道歉
可能因為咁今日即使有細金既宣傳片出左
大金都無上水啲唯粉都幾痴線
係呀,有個fans 話"覆唔晒全部人,不如唔好覆"
大金覆佢"放過我吧"
然後尋日大金就上水道歉
on撚9, 老馮要覆fans msg咩
https://www.instagram.com/reel/C7df9J3xNKJ/

嘴角自然上揚呢下好好品
大金真心錫fans
咁都俾人話
唯粉好煩
https://www.instagram.com/reel/C55hCs3ys9S/
呢條片都好甜
一開始睇感謝卡大金膊頭好明顯斜晒要痴住細金
兩個收埋d卡個陣靠得好近
最後收搭完d卡
細金個下笑
大金個下尷尬扮無事發生
懷疑佢哋兩個都唔知原來係無熄機仲拍緊
有冇人覺得劉海好似封印咗大細金既美貌

中學果陣成日笑大金個頭而唔睇星你 直到精神病先開始睇佢啲戲

雖然細金有冇劉海都係靚,但係個人覺得佢有劉海既造型係有種少女可愛feel ,冇咗劉海係有種成熟既靚? 唔知點形容 ,但係我比較鍾意冇劉海既細金多啲
今日新糖原來大金墊住細金咁跪

https://weibo.com/5494503557/5039546232209463
應該可能地下有玻璃,不過大金都好照顧細金
嗰時好流行都敏俊頭,我行街見過幾個mk一齊行都係都敏俊頭,我笑咗勁耐

食糖果然要靠韓國果邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞