[韓劇淚之女王白洪CP] 金秀賢+金智媛討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
得返兩三個嘈
有少少心涼,佢哋平時唔係好惡嘅咩?
Fallin'我覺得好聽呀,crush首歌係最愛,其次Fallin'
佢地慢慢意識到係時候要接受現實
大金每次on time出post一巴一巴打落佢地塊面到

舒服
我ost playlist top two
Fallin好深情 我癲到去學d韓文點讀跟住唱
同大家唔同 我中意soobin首Last Chance同 tell me it’s not a dream crash 先係第3

今晚個ig post,雪糕白紅,建築物外牆又白紅,其實佢都暗示得好白,我覺得佢而家唯一膽心係大陸班唯粉唔接受,所以慢慢鋪墊等佢哋有心理準備,畢竟大陸唯粉數量其實唔少,當然都有大陸fans係明白事理嘅

就黎畫公仔畫出腸
色都襯埋
係喎,加埋背景
冇睇晒套野冇跟開 見個post推得咁快
想問是咪又係男女主行埋咗之類
係大家都祝福佢地行埋一齊
又好多證據證明佢地行埋左一齊
但一日未有官方說法 都記得要保持行車距離
但如果你係秀彬 就唔好講安全 有咁貼跟咁貼就得
https://www.instagram.com/reel/C7TKT5CxExd/
繼承者年代 劇組幫細金慶生
大金究竟係德國影咗幾多張相
咁都可以match 到
真係全宇宙都俾機會你哋
soobin中文係咪叫秀彬
一聽到Last Chance就好似見到大金細金猛咁kiss
吻戲拍得有美感,加埋首歌好正
有冇諗過大金係溝女大神
一早預視到之後每一步 一早係德國影定哂彈藥
唯粉每個地方都有嫁喇 仲未計細金嘅唯粉
所以慢慢鋪墊就啱 將兩邊要承受嘅野盡量減低
大金good job

不過連埋大金開戲 仲要兩季 計埋播出
都應該鋪到2046

有冇資深韓劇粉知有冇演員試過係拍劇/播劇中途公開戀情
100% match大金性格
最尾嗰句我以為佢話「약혼에서만나요」(訂婚見), pause 咗睇字先知係「약국」(藥房)。
https://www.instagram.com/reel/C7jHC_ZS52t/

For大金:

圍讀完佢自己一個行路返屋企,又冇經理人跟住
原來係咁唔港女(呢句我加) 咁樣生活既人
係神賜比我既最後機會呀!
細金好可愛
可能新劇唔駛拍咁耐呢,唔係部部好似淚王成個半鐘一集
我想講真係秀man,好man個man,鋪墊幾乎男方做晒,令女方壓力減到最低(事實細金都好少update ig)

講真,最後唯粉如果都係唔接受,反面變黑粉都係鬧大金多,反而會少鬧細金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞