多唔多人老婆搵得多過自己好多

428 回覆
498 Like 44 Dislike
拿,咁樣啦,如果我可以比到過去五年,我AE平均每個月用20-30萬簽帳信用卡既記錄比你睇,你捐$1000 去我指定既NGO,如果唔得,我捐100萬比你指定既機構,點睇?

之前有另一個爸打就話唔撚信,叫我貼,我貼左五個月既簽帳之後佢就收左皮唔敢同我賭,而家佢每次出Post 我都追擊佢,有無興趣?

我有個fd 佢身家多我唔止10倍,佢都成日上黎連登吹水傾計
上得連登,唔代表全部都吹,尤其呢排老婆帶左我小朋友同工人去左旅行,我自己有野做唔得閒,更加多左時間上黎八掛下
好勵志 讀寫障礙都搵咁多
巴打呀, 本身都無乜野, 但你都係算啦, 我問緊老婆搵得多過自己

你就講自己搵多老婆幾多

你不如出去開另一個POST講啦
屌 睇撚左我好耐你個句「如果唔得」睇撚到我r曬頭 你真係有讀寫障礙喎ching
高我三分一 左右
我現在都只係做下PT ,我係我老婆搵既1/20到啦
開心hea 下hea 下

我冇問老婆搵幾多,不過佢交稅要交五六萬左右,所以佢一定高過我一大截。

佢工作性質唔係專業人士,不過公司從事trading同好肯洗錢落員工到。

我自己又冇乜特別hard feeling或覺得再要搵多啲。
可能因為每月出糧我都會拎兩皮佢供樓,平日出街啲飲食洗費又係我比晒嘅關係啦。
咁幸福?
之前佢搵緊50k,我30k
今個月轉工,60-80k, 高返過佢
我老婆係我全盛時期收入係我10分之一

講係我兩次即係點?

完全睇唔撚明

工場返工都咁高人工?
其實你同果D典型on9毒撚0分別 無時無刻都想曬下自己D乜乜乜重點係冇人想知呀
你慳D啦廢柴你個個月用幾錢關我尻事咩
覺得你好可憐 平時係咪冇咩人讚你 所以你要上lihkg講自己幾威威 等你覺得你叻?
佢係唐唐地唔好怪佢
好慘本身以為有人會問「嘩 巴打 你做咩嫁 搵禁多 搵護士既10倍」
「嘩 人生贏家 有錢人」

結果 根本就係一個On9仔 比人笑到依家好嬲好嬲
你老豆老母死左十次了
點解要嬲?

因為人地唔信?人生大把野可以做
又唔敢賭

講經咩
輸$1000 都唔敢

學人講野
根本同信唔信你冇關係
而係冇人有興趣知你講d同主題冇關嘅嘢
起一起你底
啲鹹濕樣出晒嚟
鍾意望女都算

仲要出埋post話俾人聽自己發女寒

睇你個款
現實應該連女朋友都冇
你老婆即係搵幾多?
好幸福
我都想條女養我
你老婆搵幾多?
上面個又聾又盲點同你玩,完全騎劫咗個po
米明:你呢啲社會垃圾以為自己好有錢?
我:兩個白卡佬喺度扮自己有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞