多唔多人老婆搵得多過自己好多

428 回覆
498 Like 44 Dislike
成日都望佢養埋我,做個賢夫
唔緊要啦,你可以選擇唔信,我又唔會逼你
咁你頭先話有好多嘢貼
話人地質疑你 你一貼就收人皮
咁我都係想開下眼界姐

幾年前用老婆個名買樓
嗰張半票
成版貼,入面咁多戶口資料,咪即係自爆
小弟見識少
咁樣無頭無尾得個number 又真係睇唔明係d咩

有無d新少少 有返多少資訊 全版個d 見識下
你網上搵下iGTB 既中銀睇下係唔係咁既樣咪知囉
我貼左2個全版 入面咩個人資料戶口資料都無㗎
你碌返上去望下
電腦版會好弱智地show 我自己個戶口號碼架
你行入中銀,問佢IGTB個介面,睇下係唔係咁既樣咪得囉
哦 無手機app版? 咁由得佢囉當我無問
巴打似係住屯門,早幾年買左樓
有養車
間唔中儲下里數

所以點解我唔想Post 太多野

無咁既必要
識朋友老婆做護士 朋友做濕鳩銀行back office
有小朋友之後重心就去左湊仔煮飯洗衫
收工第一時間閃人
每次見到有人post呢D野就諗起屈蛇同唔知邊個鬧交
on99咁
係起完我底睇下係咪偷圖?
你知道呢d咁又點姐其實
又唔係d咩特別嘢 你犯法就話姐

你咁注重呢d資料 點解仲話人地捐1000蚊 你就貼曬d咩 ae 消費紀錄
= Error!
可以同燒比你做朋友
唔使偷唔偷圖
貼得呢D野出黎,基本上都知係唔係鳩up
本票450萬我就唔識P圖,銀行結餘你可以唔信我又唔會話D咩

見巴打應該大約3字頭左右,唔係話犯唔犯法,只係無咁既必要
有巴打話show 出黎捐錢,我都廢事講啦
「拿,咁樣啦,如果我可以比到過去五年,我AE平均每個月用20-30萬簽帳信用卡既記錄比你睇,你捐$1000 去我指定既NGO,如果唔得,我捐100萬比你指定既機構,點睇?」

唔係人地講 係你自己講既
如果仲有效既話
都想了解下捐1000蚊 你打算貼個個「信用卡既記錄」會包括d咩嘢
月費同金額囉,唔通貼咩?
我貼左一個月之後條友都收左皮無再出聲啦
唔通下次貼埋4個物業既差餉單先計咩
計啊 都無話你唔計

btw 最近差餉交左幾錢啊
睇左成個post你啲對話
你老婆帶埋d小朋友 工人去旅行 ,同埋你約唔到朋友食飯,唔係無原因,30歲頭,希望你可以好好反省下
自住個個減左$1000 實交$2000 幾左右
咁你老母有無屌鳩你個死人閪腦同詞不達意嘅閪口?我真係信你好有錢 老婆係你10分1 但你成撚個智障 仲要覺得好多人憎人富貴厭人貧 有無覺得睇得自己太撚重要同埋搵咁撚多但對應返自己個人講句野又柒諗野又柒有無覺得自己好鳩肉酸有錢一係醫下自己個腦一係增值自己 呀有錢佬
師兄真係識搞笑,星期一至五下就2,3點邊個可以話約就約到出黎食飯?
我自己野就話隨時約到,大部分打工既點約?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞