[有片] 羅嘉良唔明點解黎明紅過自己, 剖白與前妻近30年感情緣盡

200 回覆
5 Like 118 Dislike
就係因為佢唔靚仔又冇乜魅力,嗰陣又小生荒,俾到佢機會用演技上位
以前小生不嬲都係外型魅力/型格行先然後再講演技,冇外型魅力幾好演技都唔會係當家小生
講咁耐都係講唔出邊part 做得好
開頭以為係好戲點知原來係做番自己
講得啱 睇完單新聞諗返即刻明點解演得咁出色
以為我話佢彈起就等如話佢演得好
你係我肚入面條蟲 ?
前文後理又完全無視
講咁多野又講唔出徐生演技有乜做得好
晒我時間 又要block 多個on 9仔
佢嗰陣撈埋DJ都撈到風生水起好受歡迎,條友把口好鬼勁,抵佢溝到咁多女

佢唱功係幾好,有一兩首爆咗出嚟,不過嚟嚟去去都係同一個唱法聽得多好悶,佢嗰陣要有所突破先可以更上一層樓,嗰陣佢係被視為潛在天王人選,當然俾多啲時間佢佢可能可以靠拍戲彌補唱歌嘅不足又可以帶紅埋啲歌

張衛健當年係第五天王人選之一嚟,同林志穎鬥,不過衰自己短視走去做翻版周星星濫拍影響形象影響埋自己歌手形象,又反骨告肥貓撈家嗰陣真係唔突出大把人靚仔過佢,同期演技又唔係標青,冇嘢sell
唔夠我講就block快D block啦柒頭
佢彈起唔係剩係得你講,係公認事實,連wiki都有
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%BE%90%E6%A6%AE_(%E6%BC%94%E5%93%A1)
但真正令其人氣急升的是《同事三分親》裏的裘俊。

你係我肚入面條蟲 ?<----我理撚得你諗咩咩柒頭
事實上係受歡迎呢D就係客觀事實,唔係你quote一個連登仔就等同事實
返去好好學習下我講左D咩,幫到你考DSE
佢真係好戲喎,我本善良老友鬼鬼長腿叔叔全部都唔同,傻仔又做得好
調轉咗
係韓仔想學黎明
20歲出頭成個40歲咁
TVB好多外型麻麻但上到位嘅人
一切都係講觀眾緣
林保怡 歐陽震華 吳啟華
羅嘉良好企理啦屌
而家陳展鵬都上到位,無嘢係無可能嘅
人地有高層錫吖嘛一出道就主角,羅家良只可以做配角同奸角
人渣康之前係做斯文乖乖仔但佢真係好戲,套套戲都唔同,其實郭晉安做傻仔都唔夠佢做天真傻仔嚟,郭晉安做到好cheap睇落尷尬同好表面扮細路就當係傻仔,佢做傻仔又真係做得好陽光好可愛唔尷尬
依啲係以前小生荒(包青天嗰期之後)先上到位嘅,打破咗傳統,發覺唔洗靚仔有型都收得,反而天王嗰啲黎明城城包青天嗰段時間全部仆直
黎明一出道做奸角出咗位有人留意先俾佢做小品主角咋,但套戲本身唔多收得,佢爆紅之前本身都冇乜機會參與重頭劇,到大製作人在邊緣本身唔係諗住捧佢而係捧林文龍但俾佢爆出嚟

撈家嗰陣好捧佢,好多大製作重頭劇預埋佢,啲角色又重,啲劇仲要大爆,係佢自己唔出
郭富城真係從後生靚到老左型 真係好撚靚仔後生個陣
但未曬黑之前太似細路仔,似細佬多過情人相反黎明做爛仔浪子爆紅,斯文公子又紅,靚仔得嚟高大有型,溝死女
諗起魯振順話TVB捧梁朝偉唔捧佢
徐榮後悔踢波好勁
係咁入波
張美妮就最靚女
HPV 點解會有 你懂的
而家見到趙永洪淨係諗起佢做同囚
bobby呢個外形拍劇氹下師奶就得 拍戲有啲難度
講演技佢又未去到153嗰啲影帝級數
重點係佢真係得一個表情

好似屙屎唔出咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞