[有片] 羅嘉良唔明點解黎明紅過自己, 剖白與前妻近30年感情緣盡

200 回覆
5 Like 118 Dislike
羅家良早期同梁小冰套孽吻,好似咸片咁,嗰陣梁小冰正到呢

https://youtu.be/nM3zM_-pcKc?si=pm-uO7RBtd1rwOjA
又可以數返

當年誓不低頭佢同阿旺啱啱出道做男配都已經係俾哂靚牌佢地上位

個陣郭富城都係啱啱開始,誓不低頭仲做緊茄喱啡添
其實佢有剎食嘅位係徐榮無
就係笑容同陽光開朗feel
就算未整容都順眼過佢
幾正
佢有晒機會,只係自己上唔到位,嗰陣亦大把人好過佢佢本身都唔突出
黎明似韓仔
嘩有巴打話佢屎戲喎,公信力高撚到呢我話你係戇鳩仔你仲唔係戇鳩仔?
好心你閱讀理解零分就咪撚上連登
咪講撚左連登最興踩現役捧舊人囉,唔識字又要我打多次
評論一條友廿年前做成點唔係用客觀事實
而係用個廿年後既連登留言當事實
連登日日講mirror收皮添,咁mirror收左皮未呀傻閪
佢做番自己
咪係囉
想像一下徐榮去拍美味情緣做陳慧珊細佬,真係諗吓都覺得唔啱feel
on9仔你當自己係邊個你自己講就係客觀?
你自己咪又係上緊連登
講到咁清高咪申請 dele account唔好上黎囉
又要睇依度巴打講野又要屌
最少我都講左徐榮做戲木獨又唔靚仔
你話佢做得好係乜做得好又講唔出
打一大篇廢文完全冇point 都廢鳩事理你
你識應該唔關羅嘉良事
因為花師奶成日唱
唔係似,係覺得自己靚仔過佢
以前笑話 唔通依家唔係
狄龍個仔
以後係勁到歐陽震華都打唔入電影
張家輝都要拍電視劇
右邊張相留咗鬚又幾靚仔
你自己講就係客觀<---閱讀理解真係零分,邊個講佢彈起?唔係做得好彈起,咁一定係做得差彈起啦原來做得差先會彈起傻仔既世界真係難以理解

屌原來聽日禮拜六,又要同D傻閪中學雞辯論
電視界永遠cheap 過電影
Bobby 咁嘅外型紅到已經偷笑啦,打入電影圈係唔係講笑
渣渣輝咁嘅配角外型上到位已經好好彩,嗰陣電視小生已經同以前唔同唔再睇靚仔因為之前已經冇乜人小生荒,以前條件一般上唔到位嘅嗰陣又成功上晒位,佢外型拍電影除咗諧星冇乜出路,老咗有男人味先真係上到位,之前力捧佢都上唔到位
原來你唔止 on9 仲係思想狹窄認知有問題
邊個話彈起就要做戲做得好 ?
娛樂圈講運講關係
楊千嬅冇唱功冇實力有人捧有好歌一樣做到最受歡迎女歌手
裘俊角式設定討好加上當時同時三分親受歡迎亦係佢好運
我下句夠話佢做裘俊個樣木獨又唔靚仔唔知點解搵佢做裘俊
淨係睇上文又唔理下理仲o係度大大聲
做電視為主嘅除咗當紅嗰排就會被人遺忘,冇地位可言,冇號召力,你唔會俾錢去睇佢
ps 你老母何太都彈起左
唔通又係做得好
電視劇
天地豪情98
流金歲月02
創世紀 99/00
先生貴性 99
仲有難兄難弟 97

電影
精裝難兄難弟97
失業皇帝98同電影鴨99

97-02真係全盛期
拍劇兼唱埋主題曲插曲,真係無幾多個
仲要天地豪情 創世紀 流金歲月都係大製作
只要佢唔太差都夠比其他角色Carry上去

之後03擔正衛斯理都已經唔想再睇佢有浸柒味
你都on9
佢真係好戲喎
睇過未
最最最過引 佢到今時今日仲係咁上下
駁唔到就係靠運靠關係
靠關係又要做咁多冇台詞既二打六
笑撚到GAPGAP聲
仲要拎個大陸婆黎同藝員比其實你係咪弱智?
你不如拎巨無霸黎比呢期做特價多人食呀
要講電視小生既話當年溫某先係最有可能做到天王
記得當年真係幾紅下 報紙成日見到佢 又多廣告
最主要係堆碟算賣得下 跟住開始拍戲
呢條路行得好真係無得輸
點知就衰係人格到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞