[有片] 羅嘉良唔明點解黎明紅過自己, 剖白與前妻近30年感情緣盡

200 回覆
5 Like 118 Dislike
捧唔起創世記我諗以家播都高收視過9:30,黎明邊一套做到?仲有一大堆難兄難弟果啲,黎明只係同一年代已經上左神枱姐,基本96-04都係羅嘉良
成個阮經天咁
講緊男兒未有男人味之前捧佢都捧唔起,佢同我提到嗰啲人同期,我講緊佢點解以前上唔到位要咁老先上位
楊明最靚仔
咁無架,時也命也,陳豪都係入左TVB,成40先大紅
你自己睇返#23 都有巴打話佢戲屎有運啦
除左你條底能仔成個post 仲有邊個話佢做得好
彈起就代表話佢做得好咩
你都 on99
呢張相徐榮都勁娘啦 成個看更咁既樣
其他人青春活潑好多

徐榮就似大學入面果啲mature student
格硬同啲後生同學影相咁
佢到呢刻都未明
撈得起係睇你識唔識做人
人在邊緣,今生無悔,原振俠到宜家都係收視史頭幾喎
做天王梗係拍戲唔洗再tvb
淨係認得出楊怡
係咪楊怡嚟?
佢個樣好‘良‘’’
同啲煙屎牙好撚難頂
流金歲月係幾正,不過我覺得佢最紅嗰期係天地豪情嗰時,套劇兩首主題曲,幾首插曲全部揾佢唱,差唔多時期有難兄難弟二,過咗尼期就到先生貴姓,跟住就創世紀,嗰幾年真係成日都見一陣佢。
人在邊緣收視幾多
你真係google下先講
本身嗰樣成個馬騮咁咪要咁遲先紅囉,本身都係做絕世好爸搞笑咁先彈起
想講Marco同Gary先最搶鏡....
連Doris都仲有印象過狗俊
平均收視43點史一定頭三嚟超高
睇相都feel到林峯後生同charm 過徐榮
憑咩話自己似林峯
真 我唱k會點嚟唱
真係好靚仔
其實見到依啲相就想笑鳩班傻閪
成班畢完業之後一定心入面好有抱負,諗住自己一定會好似劉華,朝偉,星爺咁,點知每一年都係得一兩個紅得起,最慘係佢地仲要覺得自己懷才不遇死撈爛撈諗住有日可以發圍,做茄做幾十年都唔識醒
人在邊緣全劇平均收視42點,既是1990年度香港收視冠軍[1],也是電視廣播有限公司有紀錄以來收視最高的電視劇集[2]。
季節呀豬頭柄
後生黎明點贏阿師父
奇哥點解你會咁折墮
冇可能史上頭三,網上啲資料唔齊唔啱㗎,80年代70年代有唔少劇都hit過佢但人在邊緣今生無悔係真係好紅嘅,記得係當年收視冠軍,嗰陣啲女追住黎明睇,播完一集第二日就係咁話黎明點慘法真係好慘好心痛,無限loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞