IKEA啲櫃其實難唔難裝?

351 回覆
8 Like 182 Dislike
砌機好平 100-200內
自己砌又易𠝹到 又要搵岩啲位
搵線又有先後
齊工具好快搞掂。但真係要有時間咁玩。。。。。。比錢人搞算吧
高身櫃 睇下鑽唔鑽 牆🧱
你唔鑽牆其實自己 裝無問題
砌撚左3個鐘
記得唔好買保險
傻閪連咩叫可控風險 都唔識
一樣,細件嘢有電批唔難攪

之前個大衣櫃,我相信比一日我都攪唔掂
比錢人裝穩陣
你平時應該叫開keeta 叫啲阿差直接送過嚟唔經平台

乜撚嘢可控風險屌你老母
你老母凌晨過馬路都冇人捉㗎
但係唔小心撞撚死咗到時你開心仔有山拜

你唔經宜家傢俬直接搵條外判裝到時人哋有啲咩整親一定入你數,你明唔撚明整閪左乜嘢意思
崩花爛裂呢啲咪叫整閪左
你條撚樣都識話控制風險依家只係將個風險減低唔係減到零

自己冇要求唔代表人哋冇要求
你鍾意咪叫佢自己裝飽佢
冇辦法你老母生少咗個腦畀你
原諒你
屌你老母臭閪 生撚左你個豬閪出黎 真係好撚慘 腦殘 閱障 係到懶醒教人 人地砌個櫃 都吹到會捉埋你老母上床砌咁,砌個櫃洗唔洗搵埋物理化學,工程師上黎睇下,順便幫你老母 研究下點解佢個仔咁撚柒呀
原來係傻閪一枚
平時用下個腦啦
淨係識得講完啲可遇見風險之後就將自己啲嘢忘記曬
你都識講可遇見風險啦咪就係見到嘅風險
咁你枚弱智仔評估完覺得冇問題你咪做囉
依家小弟即係你老豆只係提醒你因為你阿媽生少咗個腦所以你有啲嘢諗唔到,咁都覺得冇風險嘅你咪照做囉
同你老母當生小個仔
你呢件人頭豬諗唔到啲風險係正常
仲諗住點控制你估你耶穌咩
公司同你裝隻櫃有啲乜嘢任何事你都可以追究返
你自己懶醒畀錢師傅裝你就已經同ikea冇任何關係
佢入嚟刮花咗你埲牆整爛咗你啲傢俬裝到個櫃閪咗你都係戇鳩鳩畀錢,咁你件戇鳩覺得冇風險未俾師傅裝
就係咁撚簡單
自己未砌過,睇過下砌床果啲說明書,睇完覺得唔難。

但係真係落手,如果無工具真係要搞好耐,一粒長少少既螺絲用螺絲批都搞左3分鐘
九唔搭八
砌一砌幾粒鍾好撚煩
以後會俾錢叫埋佢砌
之前一條友裝兩米高衣櫃

玩咗成日
IKEA既碌架床我都係一個人砌
你平時出街係咪會驚比車車死果d on9閪黎?
減低風險唔係等於將風險減到零下師兄
你砌張爛鬼梳化自己砌都得tim

你砌隻牛咁大嘅櫃
你自己識砌可以自己砌
但係而家有件戇鳩就話搵師傅砌之後上到門就叫人refund之後自己同師傅deal
電批真係最重要
人手擰又慢又手痛
屌你老母 閱障仔 自己唔睇清楚 最早個巴打點講 係到為屌以屌 人地係話 師傅講你個環境唔符合公司規則,砌唔到,叫你refund,佢再私下同你deal,唔係你叫師傅取消單再deal啊,屌你老母腦殘仔,即係你只可以選擇一係你自己refund佢走人唔砌 ,一係自己砌,一係同佢私下deal,屌你老母 三個選擇 你都係無佢公司保障,所以最合理 就係私下deal 叫佢砌,風險自己食,除非你唔要個櫃 refund囉,屌你老母 你好撚低質 小心d出街俾車撞啦 淆底獸
大家咁話
唔使咁勞氣
條友似係做野唔識轉彎果d人黎
俾人裝好些,自己裝好易裝得唔靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞