[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (240)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
估唔到當時就係小戴係國家隊絕唱
太垃圾
金草莓會員
me提名自己
戴子呢啲廢柴都入選到
為免對球迷既人身攻擊
金草莓係唔會容許對非以球圈為職業的人士既任何提名
羅梓巴 巿民巴點算
佢自稱球圈入面第一等球證喎
搵到真名就可以提名球證
無架啦,呢條底線係需要
唔想個選舉變成bully球迷/網民既平台
me 職業監察師/Gif圖師都唔得?
德國啤酒好飲呀
講吓笑 認真就輸了
有契仔係事實,ww廢就唔可以係事實?
用下你個撚頭諗下啦

揀d後生嘅吸經驗搏佢成長好過揀個到哂頂周身刀冇把利嘅人啦
前胡生
聯賽冠軍嗰隊嘅正選攻中呀大哥,光頭係聯賽冠軍嗰隊後備呀。你用個屎眼去睇波都知ww實力係唔會低過大部分入選球員啦。你求其答我要養傷、試腳、考車,乜都好啦,我問嚟想知個原因姐,唔係要睇你做小丑,死都要跌落地下那渣沙。
但有藍浪投
申利投咗
碧咸會唔會過嚟香港傾生意
Redemption Award下年應該改一改, 喺邊個最值得冧莊會易揀啲
開始期待井會點分配陣容
fa cup 可唔可以踢6點
理文下季用small squad 算啦 用多啲資源請多幾個Anier 級數 節流請少幾件dead wood

幫李生諗埋23人 點慳錢得嚟仲加強實力:

GK: Kaho 、是但U22、打雜俊
-cut肥袁
每月慳返一萬幾千當幫補吓

中堅: 新星級外援1、Dudu、死MK、是但U22
-cut廉、Recio、燁、傻閪
4個加埋份量近廿雞 一定夠請英冠級CB

閘:新左閘亞援2、傑仔、回收翁XX+羅U22
-cut 廢康、立花
金文灰仲好過立花 如果換Kim 每月即慳兩三皮

防中:新星級外援3、晉銘、皓、許XXU22
-cut保利臣、光頭
前荷甲人加埋光頭份糧 請到個歐洲2線兵啦

攻中:新星級外援4、WW
-cut 阿哥
加埋LB GK啲net gain 請隻星級鬼唔使加好多

前:新星級外援5、Anier、Paulinho 、Everton、Marcus、是但U22
-cut 均仔、Gil
-兩份糧換一份糧 應該都唔使加好多錢

FG價:5隻U22 + 翁XX + 打雜俊
中級公務員價:Kaho,死MK,皓,Marcus
高級公務員價:傑仔、Dudu、亞援、晉銘、WW
重金聘請:6隻鬼+ Everton

咁樣計吓計吓 分分鐘洗少咗錢 反而仲勁咗
[港足時間囊] 估下連登仔吹奏緊嘅U25 10年後嘅命運
https://lih.kg/1016428

巴打前場未寫完
痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞