【I/A】勝利女神:妮姬 (56) 真相背後隱藏的真相

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
因為塔嘅話佢係計層數 困難係計關數 而唔係你留喺第一耐就有頭像框次數

你可以撳入去其中一樣入邊裏面有個獎勵資訊 嗰邊有得睇排名目標 嗰啲目標先係計頭像框次數

所以以企業塔計 如果你搶塔唔夠人哋推得快 都可能冇第一
仲有競技場唔計入頭像框 剩係會派點數同石
想抱大腿
pvp 佢係咪見你唔係死人 就會將你扔番去活人分區到?
我買舊ac 打左2日 都係d 1000戰力既死人
之後今日競技場d人唔同晒 個個都十幾廿萬戰力
我都唔知佢點分組
我玩左一個星期多d 當日號
呢加d對手早我幾百個ser 高我10lvl 有EMT
最底個啲係npc嚟
要上到某一級先係真人
每兩個月重新分一次組
開始卡21 3隻NPC出齊先推得郁
入得了 你申多次

日服休閒公會
要求係每日online 聯突每日出哂3刀
會定期清唔on嘅人
申請完覆一覆id
隻愛麗絲figure 真係靚
開始玩時想訂已經截左
希望到時有現貨買
出個陣見到舖有PO就快手啲買,香港舖無乜位好少會入膠,有貨多數都係啲人棄單咁
我諗你同我應該都係講緊都係pvc果隻

睇官圖果下已經即訂,科水冷靜後睇返有少少不滿對奶加左料
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=36390&page=&snA=12695&last=

等amakuni 果隻, amakuni d figure 多數都好高汁
依隻樣同比例還原啲靚啲,唔知係1:4定1:7,遺憾既唔係原版果套衫
間廠出開1:7 , 好似得一兩間有出1:4

Freeing 出開1:4兔女郎figure, 可能有機會出

e隻佢件外套咁厚都飛釘, 好仁
1:7有啲性趣,不過唔係原版果套就由佢鳥

愛麗斯太咸濕個feel好似誘拐小妹妹咁
遲入坑,無得拎佢e 個skin

建議訂一隻原版,一隻amakuni
申請左
ID : KIT
睇下幾銀先,唔是原版性趣打左折
privaty好正
申請咗
ID: 82787893
你哋會唔會等足 24 個鐘至攞
申請左
ID: 78665015
名: SWEJWUF
唔會 應該係推唔到個陣就拎 盡量每5關先拎好似最抵 如果唔得閒玩就無辦法
唔改返個正常名?
得閒ON個陣就會拎,依家改左24小時先滿可少可留咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞