【I/A】勝利女神:妮姬 (56) 真相背後隱藏的真相

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
人人都小紅帽神罰起手梗係覺得掘墓最難
有冇人知30-6究竟點打
我234000戰力 我見到有啲190000都過到
佢一槍一個 我手動充技開到嗰下 已經成隊死晒
我小號卡16-28一個半月,依家一樣輕鬆躺前30
只要有買門票刷紅球,200lv後跟大部隊等差唔會超過10lv
但我小號刷特欄同刷t10詞條幾歐下
你卡關係手動試咗好多次都過唔到??
ii叔你都入坑咩
打到20章,自己隊野68000 戰力,個戰力差好大好想躺平算
對魔忍國際服執左 想揾隻雞game黎養下眼
琴晚想試玩 按guest話咩伺服器連線失敗之類
有無聯盟可以入?

第二次打特欄 用模擬戰試下 只係打到第二階
係唔係我d裝全部都係T7同埋冇升?
要射晒d飛彈同見佢把槍閃紅光就入掩體避
去睇下攻略要點打
唔用嗰 9 次,喺 9-XX 已經開始卡,以 80 Lv 嚟講
同埋同步器最高 Lv 嗰 5 隻應該用 SR 嚟擺,定係最勁嗰 5 隻
上網睇好似兩邊都有人講
以 80 Lv 嚟講,開始有啲過唔到
我覺得係桃巴特別勁 我同一隊打主線都成日卡
啱啱用普券抽到 D:殺手妻子,我舊 account 都有
兩個都係非洲帳
抽幾次普券至得一張 SSR
PVP冇暗蓮 俾人禁住黎打
好想要我抽左幾十張普卷無見過ssr 幾次會唔會太歐
黑蓮pvp無乜用
pvp爆3多數落紅蓮 a2 emt 水阿尼c
同步器最好用5隻3突 ssr

但未有5隻3突時,就放最勁果5隻 ssr
無既係餅乾同諾雅仲有豹狼,呢三隻推圖唔會用但pvp就好有用,幾乎每隊必備
提下新人,如果正常推圖過到今日既困難第11關,就得買哂體去loop第11關
暗蓮唔係必需,我自己長期排第一都唔重用佢。
最核心嘅角色係 emt , 紅蓮,小紅帽,羅珊娜,A2 , 豺狼,狗餅,嘲諷盾,白兔,阿尼斯。

PS: 2B 時期入坑,冇水阿。
應該好少過唔到 仲有3隻助手,

如果有d 關過唔到,睇下有冇得兜路,

有時有d 關 d 怪既配置好撚仆街 如果有另一條路可能會過到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞