【I/A】勝利女神:妮姬 (56) 真相背後隱藏的真相

1001 回覆
4 Like 3 Dislike

4月26開 自己刷ac
今個星期先知助手可以長用推主線 今日先開特欄
特殊競技場106名 鉑金1
係唔係已經追唔到pvp了?
同埋想問如果首抽得神罰/小紅帽
見d人8日就開到特欄 角色夠力打到T9裝咩
真新手. 請細力屌
Day 1 5月10日 入坑
Day 2 5月11日 進入第10章

長期隊伍 N 皇 神 帽 黑JK

Day 4 5月13日 15章
Day 7 5月16日 完成16-28
Day 8 5月17日 43000 戰力達成 神罰9階
Day 9 5月18日 54000 入18章 古鐵9階

今日戰力 66000 19-30
買ac定係自己刷?
買 神罰+紅帽 $40
而家真係抵玩
最多唔追進度,慢慢玩
岩岩見到50人仔 大約5天前開
諗緊買唔買好 不過已經冇左皇冠
而家皇冠無得抽,神罰 紅帽有得抽

BTW 我係玩咗一星期舊帳先買新acc玩
我有2個ac都係4月尾開 都係自己刷
都係神罰+皇冠開局 都係玩左成個月先知助手可以推主線
呢家甩哂進度
岩岩買左隻神罰+小紅帽 原來係24號開 好似幾好咁
等番一兩個活動可以有機會抽到佢
點解可以 Day 2 就已經 10 章咁快
我 5 月 22 號買 ac,而家已經卡喺 9-27,唔夠信用點數用,升唔到 Lv,用嚟堆晒喺戰術學院先
dlc9 有神罰 小紅帽 皇冠 好似幾好 200蚊人仔
唔理開帳時間既話幾好
閑魚有齊神帽皇三隻都係 100 人仔
當然仲有再平啲嘅
唔係好識呢d野 對上一次買 兼唯一一次已經係馬娘開服個陣
我都係第一次買帳玩
閑魚一路睇一路將啲啱心水 item 打星星
除咗古鐵同鑽頭之外 其他打到9階冇乜難度

到打到幾件T9就可以全9階
我見淘寶有啲八百幾蚊,有齊我想要嘅嘢,不過唔知幾時開帳就冇買到
有冇用助手先每日有9次用
有,已經能夠盡量清到嘅都唔用嗰 9 次
可能係我手上啲嘢太廢,見到有石有券就好想抽嘢
你皇帽神齊晒都卡呢個組合至少推到13-14章先卡卡地

試吓白兔換n102 你依家冇爆裂1

妮姬展大阪場新周邊
你已經有全game 最勁果3隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞