【I/A】勝利女神:妮姬 (56) 真相背後隱藏的真相

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
小紅帽洗攻擊力同優?
幫神罰洗咗個彈數52% 命中10%
巴打特登唔推
兔仔本身就係勁咸濕既一種動物黎
peko peko
我覺得主線故仔有聲優配,應該要搵時間坐定定邊推邊睇邊聽

但唔計活動趕住睇,主線暫時未有心情同時間推,對上一次應該係大半年前落完車咁啱玩完果章就冇再推,然後繼續佛系咁玩住積下資源慢慢升之後等有心情再爽爽推

5月24號開 主線呢家先到8-18
D人點做到8日開特欄
為左無極限部隊既經費
因為無皇冠麗塔
阿指教佢交配應該會俾佢契媽屌,即刻cut線走左去

btw,暫時覺得全驚喺唔太覺有參考下佢原版design得最靚,都係我第一隻有第二階段洗字條同訂左figure既角黎
希望海倫有出pvc既一日
我記得巴打你唔係推到16-28啦咩定開新AC

如果有皇冠應該推得順啲 冇嘅可能會遲啲至開到
有小紅神罰係神

但冇決定性既黑白jk同黑白兔,皇冠未用過喺新手階段推唔識講,新手階段冇依兩對全方位輔助可大幅加攻可大奶可不死既組合比冇麗黎得更大鑊
故事我通常之後再睇返25萬隨時可以推到尾
坦白講海倫我覺得真心難啲

除左人物背景外design冇特別靚,格唔突出,咸濕後起之秀又太多,強度唔高故仔又中規中矩唔on9搞笑,同類角應該係肥妹同特羅尼多啲人追
我知俾啲心機應該可以推到尾,但要有心情邊睇邊推先,除左活動焗睇外,主線一過左就冇乜心機睇返就睇返都會鳩㩒立得好快
如果好似fgo 咁出咁多figure , 可能有機會
重點係女主拉比聲優同2B係同一個黎,就會想喺有心情時聽真啲,唔同演繹黎
d代碼手冊 點先快d有??
技能書?打模擬器,五色嗰啲打競技場用分換
新手卡level S鑽頭 剩2,3條血個陣一野就鑽爆人
等海倫3.0會戰勝歸來
如果妮姬維持個熱度多2-3年應該有機
可能要出埋動畫漫畫 先有機
fate 本身係h game
如果nikke 出h game 一定爆買
幫妮姬補充魔力
點解我無限塔 企業塔 困難進度 成長排名 新人&特殊競技場
全部都長期第一
但係果個第一名頭像框次數加咁慢
請問幾耐先結算一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞