英撚歐洲國家盃初選陣容名單 集中討論區 (2)

229 回覆
1 Like 1 Dislike
冇左閘冇中堅
就算比你簡得岩都炆 前場全部星都冇用
dunk 踢親英撚 & 歐霸 派膠率都勁高
屌南閘自己落場踢中堅啦
西咸條保雲仲喺名單度南閘幾時死
薯雖然今季係麻麻但始終有class stones一樣唔係出得多南閘你又識照揀
Bowen今季聯賽表現係好 但後備要換佢出嚟係咪真係帶到唔同作用俾隊波
Toney同watkins都係 就算落後你一定都唔會換走傾架啦 最多換多一個出嚟打雙箭頭 咁有冇需要揀哂兩個?
南閘唔會癲到攞dunk拍stones正選掛
啱啱好左右腳中堅
都算正路
係估唔到揀哂3個正前 toney都入到同愛狗個中堅入唔到
In Eze out Grealish算5050
論今季表現冇可能唔揀Watkins Bowen Gordon
南閘狗唔癲、唔廢就唔係南閘狗
其實修狗out邊個in邊個都會比人話係弱智架啦

入Grealish 走Bowen/Gordon/Eze
又會比人話用契仔,唔睇狀態揀人

Toney用Plan B起碼有身高優勢頂頭槌
Watkins先係最雞肋,佢做到嘅Kane一定做得好過佢
但今季咁勁,唔選又一定比人屌

總結一句
就係修狗做乜都要比人屌,就係咁簡單
英格蘭班人一踢大賽就腳軟,全部得個名氣
派膠勁
你都戇撚鳩
南閘揸住啲咁嘅人腳
前面天才波又冇
成班縮晒係後面 比人拎波踢
對撚住啲2-3線都係咁
對強隊就踢親都輸
有成績都話佢啱

不過有你呢啲戇鳩仔撐佢 唔怪得仲有得撈
一出去踢歐聯冇料到就知乜料
我都完全認同屈堅斯個定位好雞肋但唔選唔得
Eze 帶生個波 做串連 ,應該係大部分人都做到,at least 彭馬 科頓 saka

grealish成日扭兩下交後,根本係哥迪奧拿意思,70分鐘領先1-2出佢,就係想佢拖時間。
依d功能唔係數據反映到,甚至拖累埋佢數據,但佢拖時間果方面,依家成個球壇可以話無人好過佢
阿根廷幾時踢保守波
主攻嫁啵,班人矮守唔住,世界盃臨尾一要死守比荷蘭法國打死
“”入Grealish 走Bowen/Gordon/Eze
又會比人話用契仔,唔睇狀態揀人“”

講依句一定無睇熱身賽,薯fit到漏
可能預左Tripper打左閘, 同Gordon夾得好D, Gordon又可以番後包波,揀佢都正路
我同意揀Gordon同eze 但應該out bowen
Gordon左翼嚟講今季最fit 雖然正選我估多數放foden打左
但bowen雖然今季聯賽都好好 但前面3個左腳打開右既foden/saka/palmer 係咪真係有機會出到佢
點解無Ben white?
其實英撚揀Ben white打中堅咪得囉

其實水晶宮唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞