英撚歐洲國家盃初選陣容名單 集中討論區 (2)

229 回覆
1 Like 1 Dislike
曼聯比人射咁多腳shots blocks 緊係高啦
error 0.06同0.08同0.05差幾遠
我講親都係打highline重要data 同埋有significant difference
Dunk 真係好唔掂
Dunk 早幾年勁就無入選
家陣廢反而有份
領隊都唔識波
唔計年紀
Newcastle 果個 burns 係值得入選
打等左閘又中堅
要啦
助攻又得
又踢過歐聯
毛都未生齊嗰啲又有份
國際賽呢啲低戰術水平既比賽,破產版呀朗Bowen同Gordon 爆佢老母
hall 係得最近5場先好波
之前廢到用Dan Burn 都唔用佢打閘
師兄 你完美KO晒佢哋
Lookman都幾勁 不過就算當初唔轉藉 南閘都唔會揀意甲人
邊撚個係脆皮
翼鋒唔夠爭啦
同埋嗰陣佢喺英超真係中游料only
Po 哂數據 冇人出聲
班友又啞撚咗
但冇左閘到咁 你best player 係foden
注定要narrow LW 讓條左邊出嚟
我起碼會帶hall 去camp 試吓 唔係簡eze shaw 脆皮
好似簡咗尼日尼亞啦
Trippier
點睇班夫韋治防守都係最勁
防守Stat又好d 今年CS又高啲
唔好吹到昆沙同佢同級先得㗎

南閘concern 位應該係佢冇乜打過High press
究竟可唔可以適應到先係最大問題
如果正常要防守一定係班夫正選
不過如果打high press 先係昆沙
但係應該都係麥隊+石頭架啦
braithwaite堆防守stat只係好過昆沙少少
根本冇大分別 tackle successful rate 72%, 70%
Tackles+interceptions 3.3>3.18
但用波昆沙好好多 progressive pass carries 全部都好多
傳球成功率 昆沙88% braithwaite 80%都唔到
係braithwaite係打護級隊用波可能會有影響
但唔好唔記得昆沙需要做防守動作都比愛華頓少
佢都做到per 90同braithwaite差唔多數字
你可以諗吓邊個防守好d
Kane連拜仁都黑,英撚唔使旨意攞冠軍
龜係penalty box defenders
咁多個入面aerial duel successful fate 最高 70%
但tackle 得50% successful
pass completion rate都係83%
更重要係progressive pass少

英格蘭一定踢front foot足球
唔通你用bell saka foden 踢mid block 保守足球?
所以跟stat 昆沙係最好選擇
我比較過佢同saliba VVD都唔係差好遠
龜係penalty box defenders
咁多個入面aerial duel successful fate 最高 70%
但tackle 得50% successful
pass completion rate都係83%
更重要係progressive pass少

英格蘭一定踢front foot足球
唔通你用bell saka foden 踢mid block 保守足球?
所以跟stat 昆沙係最好選擇
我比較過佢同saliba VVD都唔係差好遠
睇完最尾果句,我知你一定係猁
其實你地可唔可以有d高質少少嘅回應
我轉頭一po stat你又啞撚咗
原來阿特蘭大個lookman 係以前愛華頓嗰個
你唔洗咁激動我都覺得昆沙今季踢得幾好
但你如果搵佢同saliba vvd比,講出去真係比人笑

搏啦撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞