小薯茄訪問雷神,Anya Taylor Joy

358 回覆
673 Like 40 Dislike
咪鬼同佢拗喇
呢啲垃圾最多咪打份牛工
得閒無事上嚟連登seek attention

佢咪繼續屌囉,屌極都係咁撚廢
但人哋小薯茄就繼續做大,繼續搵錢
真呀

條友講極都係冇重點嘅廢話,一起底發現全部都係垃圾posts

呢種人自以為是,淨係識無理批評/反駁,缺乏理性討論能力,直接block唔洗自己勞氣
棚牙好似越喱越哨渦🫡
係咪港式英文?
嘩 好巴閉呀 問人問題係咪要有特別基因?你地同魔鏡盲粉有咩分別

同鏡上美國節目就講到好撚威一樣

啲球迷企訓練場出車位 都可以攞到簽名問到問題 代表球迷好威有進步? on9

你路過問吓佢問題佢多數都會答 Chris Hemsworth 作為澳洲演員
本身人地文地就好貼地好隨和 Huge Jackman 都係咁 好laid back 無架子

你路過 問一啲正常問題 佢地都係會答吓你

你將澳洲文化當自己嘅功勞
收皮啦柒頭

人地啲名星nice 少少你就當係自己嘅功勞

「因爲我地國際知名嘅警察頻道 地位超然 所以雷神都要奶我地」

再者一關聲根本出晒醜 練好啲英文先啦好心
你不如問吓雷神知唔知邊撚套大製作國際猛片叫一人婚禮?
你呢個問題可以apply to 9成以上既港產片
「你不如問吓雷神知唔知邊撚套大製作國際猛片叫毒舌大狀?」
代表電影業已融合中國模式 成為中國人榮耀 根本不容海外說三道四

但請你記得 星爺 李小龍 成蟲 嘅片 大把外國人仲會研究

港產片曾經輝煌過 唔係唔可以輸出全球 係你無料到做唔到啫

無間道外國人都識 俾人買咗黎翻拍 Leonardo擔正

唔通你覺得佢地會翻拍一人婚禮呢套傻鳩白卡女人自戀片 定係翻拍你小薯茄套警訊片?

外國自然有外國嘅警訊 唔會睇你大軍教人防詐騙
我當然知道港產片不如往昔,所以我先話你個問題可以apply to 9成以上既港產片,係唔知點解你淨係抽秤一人婚禮姐。
btw,見你狙擊左咁耐,估唔到連基本資訊都有誤,「小薯茄套警訊片」邊度有大軍?
英文母語人係咁講野,你講廣東話都快啦,好似Anya咁講嘢係少數。
抱住隻貓貓
你係咪有啲誤會我唔係怪緊佢哋講嘢快 而係普遍香港人如果唔係真係英文溝通能力好強嘅話就會聽唔切
我當然知道港產片不如往昔

咁你上面果啲言論全部不攻自破
你都認係大不如前 咁我屌一人婚禮係無問題

估唔到連基本資訊都有誤,「小薯茄套警訊片」邊度有大軍?

大軍係唔撚係警薯茄成員 ?係
警薯茄係唔撚係警察指定合作頻道,拍套防詐騙宣傳片 ? 係

以上兩題都中,咁我有咩講錯,我只係用大軍唯一做過大銀幕主角嘅成員,黎借代警薯茄仝人,有咩錯。

啲人話「拿破崙席捲歐洲」,代表作佢一個人24歲開始開無雙到60幾歲,一個人征服全個歐陸?
明顯我地係用最有代表性嘅人物
去代表成個法軍前前後後幾十萬嘅參戰單位

傻閪咁基本嘅中文都唔撚識 用吓你個閪腦
薯粉真係蠢撚過舊薯仔
果然四台聯播岩晒你地 抄央視新聞聯播 最岩你地
你作為一個中文咁優秀既中國人,我建議你講錯野最好就跪地道歉認錯,而唔係死雞撐飯蓋咁拎拿破崙出黎死頂。
無想像中咁尷尬訪問個陣個氣氛好好
呢位巴打食開屎?
我幾時有死頂 你連借代都唔撚識
打手為咗五毛收入 咩都講得出
你真係貫徹中國人幾千年來既「不知愧恥、毫無反省、仲要諉過他人」既果種作風,想唔話你係中國人都唔得啦。
你咁樣得唔得架 一邊撐中國香港警察指定合作頻道
一方面又講中國壞話

btw我都無中國護照 唔明你想點
原來你連基本常識都冇。有中國人成世都冇出過國冇申請過中國護照佢就唔係中國人?比海關剪左護照既中國人就突然間變左無國籍人士?你係唔係中國人唔使睇你有冇中國護照,係睇你既行為:嫉妒、氣量小、大腦冇內容,唔識邏輯、唔肯認輸、強詞奪理。以上種種植根係你既基因裡面,抹都抹唔走、遮都遮唔住,類似陶傑所言既小農DNA就係形容你呢種中國人。

傻閪咁基本嘅常識都唔撚識 用吓你個閪腦
中國人真係蠢撚過舊薯仔
難怪你會提起央視新聞聯播 央視真係最岩你

好好反省下啦高天鷲,比九秒你答。
小薯茄嘅成功真係靠揼石仔

好多 youtuber / channel 都係靠 make noise / 串人去搏一下爆紅,但大部分之後都會跌得好快

小薯茄真係無咩邊條片係 make noise,但佢好多系列整得好有心,eg. 吾識問答大賽我係勁欣賞。問答遊戲好多 youtuber 甚至電視台都拍過,但 so far 得小薯茄先會加入好多歷史教育元素,但同時又唔會去到說教咁悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞