小薯茄訪問雷神,Anya Taylor Joy

358 回覆
673 Like 40 Dislike
回錯左 呢個先係
又唔好入哂香港人數
係某啲鍾意盲反既連登仔先係咁啫
有咩好屌 做晒功課 亦無失禮香港
其實雷神英文唔難聽得明
有份喺香港金像獎紅地氈嗰度訪問演員可能都幫咗佢哋唔少。
認真睇片都戥佢哋開心,係幾威
一線屎眼?
你真係無改錯名呀無敵柒頭
原來咁多警察家屬撐呢個警訊薯茄
見你都狙擊左小薯茄好耐了,但可惜,手法太差,完全起唔到風浪
越反越紅
本身就係一班MK
有國家保護呀嘛

btw大軍之前套戲令佢地入電影界嘅野心收晒皮 以佢地咁嘅質素都係拍返警訊防詐騙好啲
點紅法 之前套一人婚禮收晒皮成隊人谷盡全力 人氣都輸比亂拍嘅大丁 周圍睇波嘅bob 叔
呢種係近年既電影宣傳方式,Netflix好多錢用唔哂嗰啲都係咁做,請世界各地唔同既youtuber,包食包住、有活動比佢地玩。然後就係好似片入面會有車輪戰環節比你訪問main character 同導演,每個youtuber頂多問10分鐘,然後狂輪。
即係你覺得你自己已經做得好好,只係唔夠國家力量砌?
哪來的自信?
就咁睇相 朱mic夠高頂得住
冰差啲 就嚟見唔到
我 幾時有咁講 ? 唔好咁多幻想啦警薯茄成員

我只係用自己嘅方式支持緊佢地
國家機關護住 邊個敢反?

不過就證明警訊先係呢班人嘅方向 上大銀幕只係自取其辱
既然你唔係覺得自己做得好好,即係做得未夠好啦,係咪需要自己反省下呢?
有咩失禮同尷尬?你話冰比mic carry我認同,但佢都唔係做得差唔覺有咩失禮。
成個訪問氣氛好好,問題設計有心思唔行貨,好似由雷神隻公仔帶到anya隻貓再送公仔。被訪者又受落。
高ling作為老闆見到自己員工做到件咁嘅事都唔讚得?
朱mic好似見慣大場面咁唔怯場又主動
你咪繼續發夢
人哋繼續進步
訪問埋荷里活當紅影星都講到一文不值咁
On99
班友播果陣勁撚串 一話唔好睇就屌曬老母
依家真係仆直左, 咩撚野填詞L 4拍4家族 咪一樣仆曬街
依家提都唔撚提

好彩香港電影重有得救, 比依d無料既人污染到就真係仆街啦
好心佢地人貴自知啦, 拍youtube就拍youtube,
搞9人地樂壇,重要搞9 電視業, 重想連電影都搞?

依家啊J無JOB, 肥蚊無JOB, D女都開始老
過多2年想睇下佢重有咩可以SELL
YouTuber 黎講真係冇幾多個channel 形象係咁正面 對接廣告好有幫助
佢地食咗邊條水 開台8年係呢個變化咁快既行業 冇料既一早淘汰咗 望下啱channel 就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞