小薯茄訪問雷神,Anya Taylor Joy

358 回覆
673 Like 40 Dislike
你呢啲現實loser係咪點都要搵啲嘢踩吓先開心?
好多人誤會左
其實佢係推開security隻手
去幫fans簽名
估唔到呀冰出到去 好失禮 .... 完全做唔到要做既野
佢地個訪問都幾尷
跟住成日聽到高ling 係到鳩讚佢地就覺得好煩
嘩,衝出國際
Anya全盛時期係Split
都仲係可有可無
但就係咁 反而無咩反感 只係有時尷啲
係喎
阿冰由片頭去片尾喺咁提好淆 好緊張 多到有啲煩
連同war boys影相都驚
鵪鶉唔緊要 但接得呢啲job
又要搞到成個氣氛好繃緊呢就真係好差
香港人係咁
就算做到99分
都會將拎唔到果一分無限擴大
對同係香港人尤甚
跟住唔係有講自己隻貓叫May咩
話題就朱mic俾咗 然後冰就比mon佢睇 純粹係等緊佢哋俾反應
人哋咪問吓咩名去延續嗰話題 佢先走去答
exactly
個客比錢唔係睇你口震震成碌木咁 仲要佢本身都做過電影女主角
你班友
有資格有經驗可以handle國際巨星嘅訪問香港嚟講應該得do姐
之後就已經係小薯茄
係唔係代表佢哋有資格handle到?
絕對唔係,話晒都係第一次
點都有learning curve,唔通你expect佢哋第一次就有do姐咁嘅效果
童童同麗英係咪要過美國撞咗時間
又唔係咁講 笑波子六年前已經訪問緊
https://youtu.be/qOQdikVdB9M?si=wMA4n8mG4a0VNZVd
有,佢地完左interview都話已成生死之交,肯定有即刻返酒店做返個愛先
算唔算訪問?
淨係吹水完全無promote過套戲
大佬荷里活一線
你搵啲鬼佬鬼妹拍埋去都唔同氣場啦
見過真人係又高又瘦 190以上
Do姐訪問Dune果次我覺得唔係好得喎
佢唔熟Dune又唔熟班cast,寧願佢事前係ig收集下真fans既問題先,好過而家問埋d咁行既問題
佢訪問果度邊有口震? 睇緊同一條片?
算 每個youtuber 都有自己prep問題 以訪問形式入去
不過就冇小薯茄咁有規定問啲電影問題 又要見埋導演 同埋訪問時間又長啲
https://youtu.be/KOO3wE2QEc0?si=cWtFAEUfwS7R1YxD
佢邊有講口震
Do姐果次啲問題好’行‘
女嘉賓個樣答到有啲厭悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞