小薯茄訪問雷神,Anya Taylor Joy

358 回覆
673 Like 40 Dislike
你都痴撚線

人哋受賞識有人搵佢哋去拍
你話人搞9電視電影⋯

有病就睇醫生啦
Anya就似真係鍾意隻公仔個環節 不過雷神就似唔太get個問題想點咁
不過講真邀請得youtuber仲要係國際巨星仲要本身英文唔係好好嘅做到咁真係不過不失啦
又話雷神有老人痴呆症要提早退休嘅
你真係咁天真以為人地睇中佢D"演技"?
睇中你係youtube多人睇咋
如果佢真係有演技 ,套野會唔收得? 會無下一套?
請問有人搵你,俾工作機會你
去唔去試啊?
接人哋俾你既job都叫搞9?

佢唔收得咪唔好睇囉,佢有逼你睇咩依家
請問係咪揸枝槍指住你個頭逼你入場啊?
係既唔怕講喎
依家係華納搵content creater去採訪
香港有邊個台大得過小薯茄呀?
Ming仔?試當真?FHProduction?收晒皮啦喎
條友唔想再做雷神者
所以人地話佢同老豆老母似樣應該係睇住佢老豆塊神主牌黎講
所以咪叫佢地應該人貴自知囉

你做緊OFFICE BOY周圍送信, 有人話你行路咁勁,
應該黎nike做product manager幫手做波鞋
你又走去做? 了解下自己咩能力先係最重要 唔係盲目死沖爛沖就得既
又係得依句其實唔係一個point黎
搵佢拍阿凡達化粧搞掂, 唔使CG
你又唔係投資者
其實我成個reply都係覆一人婚禮
無覆過任何華納單野
條片睇左1分鐘無睇, 所以唔關我事THX

所以呢? 你當依句係一個point?
成個圍爐POST無個揪得既
幾個人都9唔撚答8, 顧左右而言他 都唔知做乜春
好心護主犬都請D高水平D啦
人哋幾個都係讀電影或者創意媒體出身
有機會點解唔學以致用去試吓

好似林雪咁有演員夢
做場務咪一樣照搵機會爭取做演員,有咩問題?
狗眼看人低
你咪撚on9啦
下?夠收你檔咪得囉
黑色重順眼,淫好多
金色影硬照靚襯好多特殊誇張造型
阿六等星
你理得人哋因為乜嘢因素俾機會咩
人哋有機會有人搵咪去拍囉

賺蝕關你叉事咩,唔知真係以為你出錢開戲啊傻閪
睇到comment我都安心啲
Ching你舉例子完全冇邏輯 如果nike決定請office boy做經理,就係nike選人出問題,office boy被動接受offer何罪之有?

退一步講返果幾齣電影,點解票房仆直純屬演員責任?點解唔係歸咎編劇/導演?你覺得換咗一兩個演員就可以令票房飊升?

你自己不學無術,講嘢空泛無論點,仲搶口話冇人揪得,總之我就直接block9你條傻閪算數
DIOR代言人播
佢講嘅一線唔係你諗嘅一線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞