有無人都唔係好服哥迪奧拿

323 回覆
83 Like 528 Dislike
其實都幾搞笑 踢波無錢點踢?多錢過你個隊又係到瓜瓜嘈
115ffp 咩黎
下下講錢 咁得爺爺叫勁
又講番去拜仁,針對佢拎唔到歐聯
咁佢帶曼城都只係拎一次有咩好比
事實上佢已經證明左自己
你唔服只係因為佢唔係你捧果隊既領隊
當年佢班幼齒人工低到爆
冇錢冇青訓 哥狗點教佢頭幾年未換哂血都係普通一線
但係高普就冇試過有錢任fing咁濟點知佢有錢係點樣

哥狗證明過佢拎住7分就教7分 拎住10分就教10分
高普就證明過佢拎住7分教到9分 但係從來都未拎到過10分波點知佢教到幾分出嚟
阿妓就算啦 而家點睇都仲同鏝差兩皮有得爭到最後算係咁
其實無計..而家亦都唔可以用金錢複製到...
因為你再多既錢都好...但真正勁既人就係咁多...
後面既只係用更多既錢去買D次1級..次2級既人...
同埋當佢同你爭人既時侯...你都係無得爭...
真係做唔到

[YMCA] 猁迷:高普快撚d走啦,唔會多謝你
https://lih.kg/3684260
本身佢未黎之前曼城已經贏到...

點同
費sir 果陣死好彩添啦
未有金錢足球 (車仔/ 曼城)
利記重建緊
阿仙奴要起球場
猁搞咁耐都係贏得一次 係珍貴啲
In February 2023, City found themselves at the centre of controversy with an unprecedented 115 charges of breaching the Premier League's Financial Fair Play (FFP) rules, levelled against them. These accusations stretch back to 2009, claiming that the club provided misleading financial details to the league, including regarding payments to players and managers.
曼城幾多條戰線

皇馬幾多條戰線?

講錢 皇馬用得仲撚多唔知幾多

印象流球迷
光頭蛋?
記者會全勝個位?
成日話佢淨係識金錢足球
但現實係大把人有錢都唔一定識洗,更唔係包贏包冠軍
睇下軌獌呢啲就知
用幼幼而有成績 高普點會輸俾雲加….
今季果115條罰完之後曼城除時破產
唔到你唔服啵keep住咁穩定咁多季
明明拜仁3年4強都算係咁 撞到全盛西甲有咩計
無計
正如利狗撞正曼城強勢
輸就係輸
以前話佢有美斯先識win,而家冇美斯都win,佢唔打中鋒仲勁過打中鋒,佢而家偏偏場場都擺個中鋒,佢又唔會夾硬留球員,你要走佢俾你走,走左馬列斯又黎個杜古,賣澎馬係因為有個仲勁既forden,你真係吹佢唔漲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞