有無人都唔係好服哥迪奧拿

323 回覆
83 Like 528 Dislike
啲人見人講就當係又唔會去求證

淨係話哥唔啱買到啱就知佢
佢地可能連波都無睇

每次叫佢地舉例就縮翻入老母個閪到
其實曼城都唔係洗左好多錢
呢幾年車阿曼聯洗得仲多啦
曼城成隊波都識派牌 洗撚佢派咩
倒果為因 有眼光識用人 打到成績出黎就話你本身牌底好
垃圾既耶穌/辛真高 今季比妓迷屌到仆街
但哥狗可以用到佢地2個去爭英超 2季都壓住全盛猁1分奪冠
已經証明左曼城既後備深度/後備都BIG 6正選料係唔岩
只係哥迪奧拿個套太勁
妓: 藍屍度 >拉也 派對>飯 耶穌>kai
一季唔岩用 就即刻買人換曬佢

鏝: 16/17年 哥狗第一季成條後防線平均年齡係全英超最老
17/18年第2季重點係防線換下血就話 唔岩用就成條防線換曬佢 你玩曬啦

獌: 格拉沙唔科水 淨係識吸球會血
鏝: 班主科水就 無限金錢玩曬啦
咁講光頭黎鏝之後洗既錢 都係洗係一隊有力爭冠既球隊既基礎上 當然少修少補就搞掂

但獌/阿 投放既錢 根本係廢墟重建一樣 洗既錢一定多

服就服光頭佬架啦 錢用得其所 不過情況就好似係一個天才係富二代咁 贏在起跑線
Cancelo而家係巴都畀人屌係炸彈
冇人會講佢教拜仁都可以教到1季就比人炒係敗走
哥狗3連冠就話佢敗走德甲
俾連登仔質疑姐
笑到仆街
仲有艾簡治呢 係多仔到比人叫炸彈治 仲話多謝鏝買左佢走
點知第一季就三冠王班底球員
師兄有料 哥狗第一年上任成績麻麻有咩感受
佢歐聯對鍠真係炸到七彩,安帥針住佢黎攻

哥帥戰術其實都補足左班球員幾多

好多佢手下球員轉會/返到國家隊都打唔出係鏝既表現
皇馬歐聯真係有buff
俾你夠唔夠膽清細哨迪高再俾件十號美斯啊
咁都叫自動 你老母就自動爬上床俾我屌
呢個真 哥迪奧拿係一個最好既領隊
佢可以帶俾球隊係冠軍 係咁多
其他野油王會搞掂
無左佢鏝都會係冠軍 係多定少既分別

雲加係一個管理者
佢帶俾球隊係一個可以健康成長既基礎
無左佢阿仙奴仲用緊高貝利細球場
收入低 好快俾其他球會追過
你睇下夏撚歐聯對皇馬踢成點先啦 同隊友零互動 艾華利斯都踢得好過佢
岩 阿狗又贏 勁
Sterling都好精彩 喺鏝一季入廿球又試過戴帽
一去車仔/返國家隊就好平庸
佢咋
哥狗教鏝之前兩季都冇聯賽冠軍
對上果季仲係拎第四位, 同第五嘅獌同分啫

哥狗教巴塞之前
巴塞兩季雞胸啫

小修小補得啦
冇乜特別都係好勁
無限金錢係真,但係有好多隊都前後洗左好多錢,一樣四大皆空
你有錢買完人,都要識教識用先得
要比時間佢 覺得佢係有料之人 第一季食雞胸聯賽第3覺得算係咁啦 4隻閘全部過32歲 唯一果陣唔鋸佢係踢走hart入黃大仙又唔算難受既 當初07年成日輸咪又係照咁樣睇 09年曉士教曼城聯賽7連和咪又係咁樣睇 唯一真係覺得勁傷既咪2021年歐聯決賽+2022年歐聯4強次回合對皇馬
睇你點睇啫 你眼中覺得佢冇咩特別勁但事實上如果佢唔教曼城既話唔休冇大球會/國家隊請佢教
好高難度,冇錢講經咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞