有無人都唔係好服哥迪奧拿

323 回覆
83 Like 528 Dislike
成日係到講以前有咩用
識派牌唔代表一定要佢派
淨係做配合都玩撚死人
你破果陣佢都未破
其實點解仲有人唔明夏撚唔回後係戰術要求
夏撚而家同喺多仔嗰陣完全係兩個踢法黎
成日覺得哥試陣啲moment好似保特衝線咁 永遠可以話自己未盡全力 留個伏筆係到 好撚醒
佢當年教巴塞唔係重建?佢上任前兩年廢到閪咁 細哨deco回曬塘
佢第一季拎3冠又洗左好多錢咩?
除左dani alves仲買左邊個大牌球星
美斯本身打翼轉打假九勁到閪又唔關哥狗先
Busi又自動埋位
碧基係曼聯正選都冇 俾佢打正選又唔關佢事
反哥易到
巴塞對阿仙奴

你覺得阿會贏硬
以前仲係垃圾,究竟咩原因掘起咁勁
改過馬斯打中堅 kimmich lamn打防中
Zinchinko打左閘(不過呢個我覺得佢係學安歷基用Roberto)
佢好知一個球員嘅優點 可以俾到好好指令佢地要做d咩
就連美斯一直都仲當哥狗係恩師
兜乜柒啫屌你老母臭閪
大方啲認想屈人勝利球迷唔得鐘意一隊波17季你做到
岩岩睇返 原來08巴塞廢到連直入歐聯都做唔到
哥狗上任仲要打附加賽先入到歐聯正賽
4-4-2-4
英超嗰幾隊, 國內比賽已經打到殘晒
西甲 / 德甲 上游同下游嘅實力差好遠
關你撚事咩
你講曼城定光頭佬

如果係曼城,梗係油王入主嗰期
而光頭佬出道就巔峰喎
躝屍啦屌你老母臭閪係屈就認啦係要俾我踢爆咁撚柒既
死賤種縮返入你老母臭閪到啦
教中國會難d

阿仙奴喺雲加嚟咗但又未起球場前,其實同獌真係55波,算係輪流贏下咁
哥狗管更衣室真係算係咁,教咁多隊其實都冇真係試過好多不和,個別球員有,但冇試過成班球員管唔掂,最多只係唔算同啲球員好friend咁解

你望下摩連奴嗰啲,如果去大會嘅話,真係一定搞唔掂班球員,預咗一定捉鬼 哥狗比真係好好多 (都唔好講英超另一個光頭)
國家隊得咁少時間練波,我好懷疑啲球員係咪真係踢到佢嗰家波
就係踢唔到,要睇佢有乜solution
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞