有無人都唔係好服哥迪奧拿

323 回覆
83 Like 528 Dislike
唔係佢勁 係阿狗利狗廢
重建完有堆球星出左黎你又唔計架啦 到時又話個陣靚啊婆帶都贏
無限loop
呢個真 係鏝城拎幾多冠都係油王隊
油王黎之前根本就係廢隊黎
幾勁都好都 甩唔到呢個感覺

返巴塞就唔同 又有history 又有代表性
睇下年走唔走啦 睇得出佢都想返家
咁又唔見當年幾他人做到
酸撚到
洗唔洗教港隊拎世界盃證明自己先叫有料?
光頭佬係柒在當年歐聯決賽對車狗唔出防中搞到輸波
其餘都唔覺得佢柒

不過我覺得如果當初鏝買到kane
成隊波應該會再勁啲
唔係話夏撚唔勁,但kane可以墮後攞波派牌仲強
安76去愛華頓之前
其實成個教練career係走緊下坡
教拜仁一季多d比人炒
之後去左規模再細d既拿玻里
第二季季中聯賽N場不勝跌到落第7
再比拿玻里炒
之後先去愛華頓
教拜仁同拿玻里時好多人覺得佢開始回塘
準備愈教愈細之後退休
教愛記第二季頭段成績係唔錯
但最後都係跌落第10
係後尾返左皇馬再回勇先多人吹奏返
佢帶皇馬係勁
但唔好吹到教愛記係屈就去細公司挑戰自己
咪係 明明果陣肥安回曬塘先比人炒 教拜仁第2季比班球員反 教拿玻里第2季聯賽9場不勝 個個連登仔話佢教細球會證明自己
季尾教到面具佬又入波又助攻打到左翼咁
明明季初仲比人笑水貨,哥狗tune人真係好勁
但係都無咩吸到FANS, 人性就係鍾意鋤強扶弱, 除左勝利球迷, 拎隊波成績同人嘈果D小學雞
點會吸唔到 只係比人話勝利球迷ja當年一開始捧曼聯利記阿記d人咪又係覺得佢勁先捧 咁佢地又算唔算勝利球迷?
競爭最大既英超比佢玩到變曼超
以前佢教巴教拜我唔服 甚至覺得佢廢

巴塞個陣有西班牙骨幹踢開傳控 又有美斯先咁勁

拜仁本身德甲都冇對手 歐聯又比皇馬456

但去到曼城而家服了雖然佢用錢算多 但都要買岩人

夾到戰術先得 以英超競爭咁大佢都可以連拎幾次真係有料
你呢個真係無咩可能做到
我勁
唔戴白框眼鏡,點服
無限金錢唔代表佢唔勁
哥帥個套波打聯賽真係無敵,對中下游好似食生菜咁易
3冠王四連英超唔係有錢就做到,阿獌車又用得少錢咩?
如果佢會去教亞仙奴拎到冠軍就實至名歸
戰術層面絕對史一 唔會執迷成功嗰套
由巴433到假九到拜4141再到鏝3241
不斷創新求變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞