[四連城] 曼城悼念會員kdb討論區 534

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
綁住哥dad都冇用,佢都玩到悶
做到退休唔好咩
家下只係53歲,就算教到60歲都好
最後應該教國家隊啦
加泰人肯唔肯教西班牙
幫手拎多2 3個歐冠 追到鄰居13個英超就可以退落黎
又係關隻手事
即傳公司佬要帶薯去拜仁
屌佢老味真係當我地係善堂
高柏尼即將成為拜仁慕尼黑新教練,呢位比利時教頭更已開始籌備轉會。據英國《太陽報》報道,高柏尼打算向曾效力嘅曼城挖角,目標直指英格蘭國腳基亞利殊,希望佢同哈利卡尼合組攻擊拍檔。

報道指高柏尼今個夏天嘅王牌收購,頭號獵物直指基亞利殊,呢位28歲翼鋒今季喺曼城地位大幅下降,全季只有10場聯賽踢正選,高柏尼希望佢可以借鑒查頓辛祖喺德甲翻生嘅事例、以及同英格蘭國家隊隊友哈利卡尼合作嘅吸引力,促成呢單驚天轉會。

曼城3年前用1億鎊簽入基亞利殊,所以拜仁如果要提出收購,相信亦要動用同上年買哈利卡尼接近嘅轉會費(約1億鎊)。報道指拜仁如果簽入基亞利殊,基拿比同利萊辛尼其中一人要讓出正選,而曾經同高柏尼做過隊友嘅利萊辛尼,預計會同基亞利殊成為正選兩翼。
咁根叔點解...
咁教英撚
我覺得薯只係喺唔同戰術上放先放後
地位冇下降
講真又唔係好明乜雙翼搞搞下咁多人...
我係公司佬 10m 執件 史達寧 過拜仁啦
Kane
Sane Musiala Sterling
Bernardo Gundogan
Sergio Gomez Eric Garcia Kompany Cancelo
James Trafford
唔洗一億砌完 兩冠起跳
除非我哋做到拜仁係德國咁
唔係冇可能教英撚
而家呢隊我驚哥狗激到生返頭髮
Vincent Kompany will still become a future #ManCity manager, insists Pep Guardiola.

Pep: “Yeah. Yeah, yeah for sure. You will call me when this is going to happen…”
Pep Guardiola: "I’m going on holiday on Monday. But these guys go to national teams. When I start pre-season, we have an Academy on tour with seven or eight players. When we arrive back in four or five days, Community Shield! Most for the Community Shield will not be there..."
BREAKING: Ilkay Gundogan plans to return to #ManCity to say a 'proper farewell' to supporters.

Gundogan: "If not on the pitch next season, I will hopefully certainly find another opportunity. The Club, this team and the @ManCity fans will always be worth a visit!"
三冠正選關辛祖咩事
公司佬買簡水同3冠功臣kp 好過
平賣件蟹貨取消佬俾佢啦
接返走件甘屎 外借玩兩季睇下打唔打得起最好
今晚場決賽係咪連TVB都冇直播前幾年都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞