[四連城] 曼城悼念會員kdb討論區 534

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
出面D ON9仔係到翻炒成年前既野黎講 Source又係流既
係 但係算撚數
個CEO最後一輪都過埋去妓個邊等頒獎
115告個啲係覺得曼城比嘅資料唔準確 from 09-16年左右 8年前
因為個陣ffp唔比油王掉錢入嚟玩 規定要你上幾年賺錢今年先有錢使 起青訓 起基地 買人

曼城車路士psg應該都犯哂規
應該差曼城未重罰
有證據按例罰係應該 雖則唔同意ffp
FFP當初整出嚟都係為咗保護佢哋一開始冇我哋嗰陣嘅big Six
依家就算睇返都好FF P嚴重削弱咗成個英超嘅流動性
ffp當初目的係防止油王玩完撤資搞到隊波降班,但係車仔已經示範咗一次,根本就唔會搞到咁,所以ffp已經無咗用處
新哥2季魔咒會唔會係第一季勁 第二季廢
夏𠹌做晒示範
依個特例嚟
有證據出到嚟罰就罰硬
10年到16年啲數擺明就係油王投資錢
因為10年使嘅錢要係07/08/09賺嘅
唔比注資油王咪玩贊助
以前啲隊就係隨便入錢 去到曼城玩個陣就唔比 我哋實唔鋸
所以唔同意佢咁玩
但規矩就係到 你一定要跟
跟唔到就等比人罰
所以咪就係話佢根本就係左斷咗佢正常球會俾人入住或者換完班主之後嗰個向上流動性 好似鈕咁又係俾人換咗個班主之後又係唔用得啲錢
完完全全阻斷咗一啲原本可能中下遊班升上上流遊嘅機會

睇吓下季面古點先
癈得嚟又俾佢執到個金靴
面具佬會更勁 都幾肯定
大佬你條中場線星級陣容, 無限供應xx條中場全部2 線頭仲要利主力係xxx, 揾目標都係xxx唔係xxx, 好難比較.
咪即係好像香港樓市咁,如果你本身窮,你係一世追唔到樓價上唔到車,因為上晒岸果班有資金炒貴啲樓令你買唔起
然之後睇返今季xgxa 小到仆街
講到尾係我地太屈機啫 如果冇成績 足總應該唔會理
咁又唔係 愛記森林都有
只係我哋比人告太多條先一次處理
甘隊會接甘屎走?
Harry Kane
黑氣石
細梅
之前唔係話D球會投票通過工資帽??
計埋人工轉會費係哂個cap到如果咁樣同限大球會轉會費差唔多
𝘽𝙍𝙀𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂: Scott Carson is set to sign a one year contract extension at #ManCity, confirmed by @Jack_Gaughan. 🚨
writz係咪吹大咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞