[四連城] 曼城悼念會員kdb討論區 534

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
哥daddy唔識教前鋒,所以唔識進步,相反個中場越戰越勇
人地愛隊係要搵啲野出黎攞歸屬感
甘隊想買上帝

好25
Source
石連續咁多場無踢賣真係唔奇
成日壓上去攻
你估哥蛇唔會tune咩
有錢咪罰錢,冇錢咪罰分囉
面話自己上場係踢緊中場,終於唔洗再睇蛋治扮足球上帝
呢個女人邊個嚟,完全唔似足總啲人
你估油王係張康陽咩個少少錢跌都跌咗
完足總好出手 又唔貴
Alison Jane Brittain CBE (née Hopkins; born February 1965) is a British businesswoman, chair of the Premier League
Thanks
所以不嬲都話FFP係保護傳統大會
強者愈強 弱者愈弱 根本就唔公平
反而依嫁講緊球會支出上限係按最低球會既收入乘唔知幾多倍 哩個就真係公平 但就會弱化左英超挖人走既優勢同埋好易比人高薪挖走 內部競爭就公平 但歐戰會死得好慘
都係哩2年先開始死氣研究前鋒 比哥狗時間研究下 (如果佢肯留低)
所以比起夏撚,科頓嘅進步會顯著好多,曼城親生仔
新人留名
算啦 講事實其他球迷會扮睇唔到 淨係識叫115
如果ederson走
我地簽Mamardashvili?
好彩嘅係 現今足球得中場得天下 哥係呢個trend嘅領導者之一 又係最勁之一 所以鏝依家先咁勁
呢個都真,其他隊最煩係點補強個中場,但曼城個中場勁到可以有二隊
又唔完全係兩隊 都係嗰個問題 雖然鏝中場勁嘅球員好多 但防中位嘅選擇根本揀唔到第二個
就算分第二隊碩踢洛個位 第二隊都廢咗最少三四成武功
令到其他中場其實只係輪緊兩個中場位
唔該廢碧夏天快手買人搞掂個防中位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞