[四連城] 曼城悼念會員kdb討論區 534

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
上年3冠英超7年6冠吸引力細過上面講個幾隊?
仲唔回歸
降班就撤資
下季 疤會開始逼走佢
哥狗肯續約 我接受買唔到Wirtz
根本哥狗先係鏝真核
阿特蘭大今季成績出色,已打入歐霸盃決賽及取得下屆歐聯入場券,隊內進攻中場基迪拿尼成為大功臣,呢位23歲比利時國腳傳射能力出眾,並且擁有1米92身高,被譽為「強壯版迪布尼」,據悉兩大英超豪門曼聯及阿仙奴都有意今夏收購基迪拿尼,屆時佢就有機會同大師兄奇雲迪布尼正面交鋒。

基迪拿尼2022年夏天以3,500萬歐元(約2.96億港元)轉會費由布魯日加盟AC米蘭,但被投閒置散,即使上季意甲上陣32次,但只有9場踢正選,並且全季冇波入,結果上年夏天外借去阿特蘭大。

阿特蘭大主帥加斯柏連尼一向擅於發掘年輕球員潛能,基迪拿尼獲得重用,今季踢33場意甲入10球及6次助攻,加上歐霸盃上陣10場亦有2球進帳及2次助攻,表現光芒四射。

阿特蘭大已經計劃向AC米蘭買斷基迪拿尼,但曼聯及阿仙奴現時亦加入爭奪,呢位新星勢必成為今夏轉會市場炙手可熱人物。
依件一早話咗勁
咁又拎少個英超 如果真係因為老婆問題 咁好撚on9 又唔係叫佢住一世 都住左咁耐 住多2年比個老公生涯尾段博殺埋都唔肯?
隊波今年咁都救到冠軍 哥狗真係cls
佢老婆以為自己好醒
出少句聲去shopping當幫手
讓你半季kdb
讓埋你幾個月夏撚
走埋最穩陣嘅根叔
一樣拎到冠軍
罰錢了事咁著數

到時個topic可唔可以「咪罰撚咗囉」
傷到唔夠中堅都要應付埋密集賽程
哥狗留低挑戰埋3連歐聯先走
今晚留意下咩料
扮鐘意鏝唔駛你教呃毒撚
啲WAG識咩
有幾場冇洛神
Gmail 2004年創
Facebook 2005年創
Twitter 2006年創
去到2024年都未有個e-mail, post, tweet係講阿仙奴攞英超/歐聯
無去阿狗主場
Troll Footall 成日講喎
football
撚屌ea 本來諗住個pass就完 唔撚玩u team 點知抽中tots 迪布尼 迫我續pass
辛苦哂喎
我覺得哥DAD勁在知道點樣KEEP住班波嘅狀態
3線作戰賽程咁密
都可以聯賽一波9連勝
已經唔單單係排兵佈陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞