2023-24 NBA季後賽討論區 (43)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
條友專睇農場文的
其實從來MJ迷又好, Kobe迷又好, 都唔會話佢地單核奪冠
得LBJ迷先鍾意話自己單核, 而事實上佢從未單核過頂盡俾你騎1.0係1.5核
pippen 係自己笨柒左一早簽份長約

MJ打到98年都仲係MVP最後G6 一個人拎左全隊一半分仲射入埋the last shot三連冠到手,講傳奇性真係無得比佢比
係由Kerr 入主開始
推到極致
快攻3分以前比人屌撚死
但係勇士就係將企定定射變到飄住射
熱火就係玩Wade James 2人快攻把握度極高
第一round已經sold out左啦
依加出面全部都係炒價
證明閣下球齡淺
始終都離不開猢勇
艾榮?
唔係塞既對手 唔比人sweep當贏
係湖出道已經係天然優勢
以為佢3分最撚穩定,結果就炒多過入
當正選對打towns守波神 gobear守假期?
塞隨時sweep
birdman? jr smith?
呢度有個過程 04-07大腸同勇都分別打出當時反潮流嘅小球 但最盡都係去到西決 12熱火推Bosh上中鋒個陣已經俾人叫做小球 所以熱火係第一隊用小球成功奪冠嘅球隊 之後15勇Kerr見騎rotation冇乜深度就索性推Green上中鋒 重新定義「小球」
班小朋友以為黑面屌隊友投訴球證就係有火就會贏波
長短腳加玻璃腳
仲要有冠
打養生波啦
吾皇想做goat 就唔應該講呢啲野
比人有位入笑佢個心態唔得
咁勁12年又逼唔到鳩猴
佢射果下十足十打2K㩒錯射波掣咁fade away入咗
Cavs Expected To Sign Evan Mobley To Potential Max Extension
Rodman係活塞好差咩?
從來唔識/識少少既先成日提咩單核雙核
籃球5人運動

就算最最最接近既單核小牛司機
如沐無kidd, marion等等在旁幫手
一樣唔會冠
金塊淨係識恰湖人呢d 垃圾波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞