2023-24 NBA季後賽討論區 (43)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
第二點都係Kobe 啦
證明左個bench真係有差距
g1同g7 Naz真係最大變數
無佢木狼都可能出左局
係佢自己個人設就係唔care 獎. 唔會全世界做哂backgroup check 先對你評價. 佢講到啲mvp 係比馬玩你想啲casual fan覺得佢好認真咩. hardcore fan 就真接睇比賽已經知你認唔認真.
溜馬話…..我呢
ant型到

臨尾影住佢指住自己件寫住Wolves嘅波衫
型到
果陣好似公牛個salary cap係大過其他隊,唔知我有冇記錯
Oneal
公牛班傻閪管理層唔想續PIPPEN, 係MJ保佢
呢條垃圾算啦,人地肝黎一把年紀打得仲硬過佢勤力個佢
個態仲要係一場入面都有大上大落
咪玩啦
大把人講小球係熱火bosh時不時打五號位帶起
勇士係將小球玩到極致咋
學下啲無解中距/3分都夠
3號位本身高 仲要射波跳到9樓咁高

如果穩定啲 塊會舒服好多
pippen份約俾左公牛幾大空間去砌隊
呢樣一直都冇乜人理
放係今日如果占士隔離件AD拎中產已經屌到仆街

kobe皇者
塞雙巨頭會自己派膠喇 唔太擔心
試下kobe唔係lakers出道
而係黃蜂打落去….咪一樣會無冠或轉會
第二有得爭, TD, MAGIC, BIRD, KOBE 都有權秤一秤.

LBJ? Greatest coward / loser 應該無乜對手.
第四節Naz Reid好關鍵
Blk 完腩肉
再幫手將兩球Ant炒咗嘅籃補入
打起曬氣勢先有Ant球三分
交易限期後都未打過
官網Ant波衫sold out未
真係要講既以前太陽既7 seconds or less都叫小球

但係點解會正式帶起係因為勇士冠到太陽唔得

而且 curry係全票MVP
吓,咁都唔算係勇士帶起?熱火令成個nba玩小球?我真係冇聽過有人話小球係熱火帶起,最多話佢早過勇士
班小朋友睇波真係黐撚線
幻想到自己好熱血,明明現實生活就係loser
唔知點解個個講到肥仔無火係罪世間有幾多個唔係為錢打工

肥仔就算原地退役,都起碼係金塊史一,歷史中鋒top 5就算佢無火,但起碼都要敬業先做到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞