2023-24 NBA季後賽討論區 (43)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
FOJ 應該係屋企跳曬舞
未入po 已經有人話塊浪費joker prime 啦
執唔到屎都仲有孭鑊嘅作用
唔同啦
luka組織好過大腸班波九條街啦
luka最勁係點名狗貝再分波
而且牛仔呢兩輪防守好左好多

大腸三個單打王先俾人格食格
木狼呢啲最鍾意守你單打

反而組織外圍呢啲佢哋雙塔未必跟到換防轉邊
隔離d77已經學到goat的投訴精髓
學埋直衝入更衣室呢樣就做到下個goat
要入all time top 10 , 除左Duncan

其他撚樣全部係大城市出生or 轉會去大城市

Jokic 係丹佛 + 想母隊退休 已經注定佢成就到頂
連登應該好多小朋友第一年睇波,講到連冠係必然咁
睇下有冇人肯抱團低薪入塊
老詹輸在太現實,一開始去熱火抱團就注定比唔上MJ, 唔係話佢唔岩,只係唔夠傳奇浪漫

MJ話齋,佢唔會揾magic 同bird話不如組隊,佢遇上強敵打唔過,會逼自己突破極限,拎三十分唔夠就四十分五十分六十分,打活塞比人打唔係攤手,係練一身肌肉出來抗打,比人話三分唔得就練到總決賽半場六粒三分

一個人贏唔到,佢唔係諗換隊友,係逼隊友同佢一齊突破極限,比隊友屌佢暴君都要逼死佢地

詹皇幾強都好,由一開始chosen one就鬥唔過MJ,比盡都係天下第二
佢哋啲約開始到期,未必keep 到原陣
你做乜鳩 咩叫之流?大撚把球隊冇連冠 又做attention seeker
呢到人工差幾多倍
拎個首輪draft Bonny 換FOJ 老底
亞仙奴
其實油雞一定係歷史級架喇
但都需要梅 MPJ AG適當時候跳出黎幫一幫
LBJ
塞必贏有咩好care?係睇係咪橫掃啫
猢迷真係好唔輸得
去到勇士champ完都打仲養生波
改左幾年都唔得上限到左 都只係一枝骰子炮
doncic 非本國人有撚人理咩
投訴完咪又係冇偏雞
要操作唔難既
換一個外線全明星已經好夠用
鬥攻

Gafford 頂 高啤
Lively/PJ 頂 Towns
希望Maxi出得返 唔係既話炒入去個個係榮叔先搞得掂

留返球場下先做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞