2023-24 NBA季後賽討論區 (43)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Champ 埋,你肯開max 比佢,佢係丹佛打到退休都得
同樣說話適用在多倫多、克里夫蘭
Town 還好,係成日衰自己太早foul trouble, Gobert 我仲記得佢玩covid 玩到全聯盟停賽一排
呢個最撚好笑
連登黎講玩爆閘玩得最勁係勇狗喎
城城一上腦 就比人draw foul
上series.兩枝炮都起到
今個series 兩枝炮隱哂形 要靠哥頓
Murray今場射起但冇力 另外第三得分點框都唔中咁滯
嗰幾年咁嘅陣, 同到nash太陽打G7收貨有突
2當家係第六人Odom, 正選係k brown, s parker幾個諧星
黎黎去去都係果2隊fans鐘意爆閘
樹大有枯枝
啲loser 自己都未搞掂走去學 MJ Kobe 以為自己好熱血
kobe肯帶呢隊野打幾年先叫trade me
俾著LBJ, 第二年唔係佢走就係全隊走
收嗲啦風向撚
籃球邊個唔靠隊友呀 場場81分咩
其實係,皇朝留返比LA BOS CHI 灣區 NK MIA 個班有錢佬
強如馬刺都連唔到
塊西岸4強輸4-3出局就講到世界末日咁

調整下 下季再黎挑戰過喇
有油雞 塊都仲有力爭冠
所以goat只係得一位
做多咗
不過好難啦 McD,ant,Conley 都守得
榮叔 d77真係要好狠fit咁唔識炒先夠打
TEAM SPORTS一定係靠隊友嫁啵, 問題係作為LEADER你有冇辦法令到隊友做到100%甚至120%.

所以點解LBJ呢啲有辦法令隊友永遠只發揮到70%黎襯托自己然後話自己無好隊友嘅廢柴, 根本唔進入可討論層次.
成隊啱啱先入prime有排玩
可惜repeat唔到
睇好塊做歷史級dynasty
唉 金塊又要重建
kyle同monte一定唔留 其餘交稅都留 老闆promise
佢可以穩定啲 塊下年又係爭冠熱門
睇下教練團可以點樣幫佢改善
條友應該覺得肥就算拎50分但輸波都係唔認真
咁都叫無火?
最後三十幾秒得Jokic自己一個拎板再跑上去搶2分 再認真守開波
反而班細就一早放棄左
沾屎D隊友係要黎幫佢執屎
舊屎太大嚿執唔掂就係你廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞