愛華頓球迷集中討論區(75)COYB 送禮俾国安唔怕俾人拉

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
幾時先有大痴波睇
Fuck off 777
Fuck off dyche
Welcome John daddy
Welcome potter
5月31號係愛華頓重光日
幾時有新daddy mammy我都ok
一入嚟就踢走帶子
原因:樣衰 , -6 , 死攬羊
點睇都係administration 先

傾完價錢都仲要等過三關
Premier League
足總
the Financial Conduct Authority
但問題係進入administration
唔係就要扣分咩?
真係要咁?
唔到你想唔想
係捱唔捱得到新daddy搞掂哂文件

到時無錢出糧或者msp 777 追債就被admin
Msp好似一早講左唔洗還住
另外英超都好似同john daddy講左可以比佢同廢糖傾掂先慢慢賣永昌宮股份
伊朗佬今次應該又食又拎,777份約講明呢段時間777要扔錢入廢糖

而家望就望8月前攪得掂,7月前都仲有歐國杯,買賣應該唔會咁活躍住
預計熱身賽賽程

愛記 vs 燦美爾
愛記 vs 愛記 u23
愛記 vs 愛記元佬
愛記 vs 利 u23

走唔出利市
Andy Bell and George Downing, who already have money tied up in the club, and US firm MSP Sports Capital will also be sounded out as potential buyers. [@TeleFootball]

Any deal for John Textor to buy Everton would be impossible this summer. [@TeleFootball]
76sir又贏歐聯了
柒糖在做什麼
諗起當日好多人笑鳩佢回塘
安76 goat
皇馬人腳點同我地
出面嘈曬交屌76教我糖係廢過施華
https://lihkg.com/thread/3709968/page/6
唔好講咁多 安76返嚟廢糖教證明自己先
證明左 敗走
伊朗佬太強
冇手足出去開火
我鍾意c華多d
c daddy
森森:我哋已經有英格蘭安76在陣中
你今日係邊個人格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞