愛華頓球迷集中討論區(75)COYB 送禮俾国安唔怕俾人拉

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
聖人都幾勁 開季俾hall雞搞咗幾鑊都仲升到班
就係踢走咗佢就即刻回勇
蝦又可以做多年免費仔
羊哥
Welcome 夏天仔 灰 短人
追少一個post樓豬變左薯格新(?)po留名先
而家愛記有幾條大數

MSP ~160m , 本來15/4要還, 777 氹掂左delay還錢一陣, 估計係五月底

777 ~200m

moshiri ~450m

msp條數就到期
還唔到就會拎球場 or愛記股份黎還

777 想買但籌唔到msp條數。
有傳聞777 都諗緊破產保護黎重組業務
一旦重組咁就會追債
就咁睇俾MSP拎股份有著數過俾777 takeover
1、3、4、5、6、8、10都幾好
得燒蠟鋪 有d用 其他甩皮甩骨
咩nididi 伊恩拿祖
快撚d買史莫迪斯
頂杜哥利
Ndidi 我覺得實用過娜娜,伊恩拿祖就算啦,波底麻麻之餘仲要把握力差
列斯升唔到,睇今年又做毒撚死追Gnoto
而家中場爭個做波,後防係失球改善左,但係高菲、柏達臣、賀雞、MK呢啲又唔用/用唔著,閘位同中堅唔買人又死
新Po來的
4 9 10 13
買到呢件我日日幫你含
把握力差咪啱晒我糖
😌😌😌
Everton want to keep hold of Jarrad Branthwaite for another season as they look to fight off interest from other clubs this summer. [@SportsPeteO]
咪阻人發達啦
鴨仔想當年
出口術姐,歐國踢得好,80-100m實賣啦,要整返靚盤數
大家買左波衫未!見今日佢newsletter話70%off
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞