大型弱智港女上網博同情炒車現場

340 回覆
1139 Like 24 Dislike
呢啲閪女人執到喊三聲
下?認真?佢咁撚柒?以為自己讀緊博士做paper咩點解Threads啲mk kam L個個柒咗都係用同一個藉口我上個post嗰條女又係差唔多藉口話自己有其他意圖 佢又以為有人信先好笑 講大話都唔識兜
見到啲用字on99咁都廢時睇
好興幸自己係老餅
而家呢堆00後十個有九個都發花癲既
咪依家咁好服務
咁多服務1舊水真係抵俾
所以香港地男人無拖拍未必係性格問題,而係啲女好難頂加太多垃圾頂爛市
有啲曲奇都會有提子乾
哇屌 唔使去到最後個張我都一撚定同佢講分手
條仔都幾好脾氣
西女人
「同埋我係send嗰啲有思考啊,同埋值得討論嘅事
係咪證明呢度嘅女人唔鍾意諗嘢?定係點呢?」
Pick me girl
睇完相好豬
佢似係想對方講$22係好貴不過你暈你肚餓無所謂啦,咁如果對方中咗圈套話唔買,咁條女就會話,下我話貴你就唔買我頭暈呀,調轉條仔話買,佢就會話貴,不停loop。
我自己都唔係好明自己打緊咩總之就係根本就想條仔買 扮撚哂野。
而家部份玩threads既女都係民智未開討論都懶得討
就當條仔真係蠢咗 人地都一心諗住係幫你 屌到人成隻狗咁 欠咗你咩依家

何況條仔都講明有前科同唔知佢想食咩先想問清楚唔直接買 條女一邊屌鳩佢運費貴都揀 一邊又催你點㗎仲未買 佢喺條仔眼中咪一樣彈出彈入 擺到明溝通有問題 仲要起哂鋼咁 俾著我係條仔都唔敢嗌住

如果我係條女 我會直接入正題叫佢揀過第間運費平既 唔洗再問我你直接嗌啦咪搞撚掂頭暈住都仲咁好精力捉住條仔屌 擺到明揾條仔發洩重要過食嘢
睇唔到啦佢肯定又係男人錯
男人都會做差唔多嘅事
但係呢種現象有咩詞去形容?
Pick me boy又唔係嗰回事
其實佢都成年人啦自己㩒個外賣真係有咁難咩
下面d留言
都好多正常人既
串佢 你未夠靚 唔該你唔好咁撚閪啦
認真係靚女 幾撚閪都有男人要
咩料
佢今日發咩癲 係咁打千字文
點撚樣睇 唔係一篇文 係瘋狂咁打好多篇
你仲肯買俾佢俾我直接講句分手算,早走早著
好彩你分得快手 。

如果唔係變光頭佬上新聞
Threads好易推文,大把女想紅
你都弱鳩智

個撚個去自己排
個世界洗撚有低賤既南亞蝗蟲排隊黨
下下要自己排隊

不如你話坐飛機浪費錢去日本
游水去啦屌你
個樣真係好似好似好似一隻豬............................
呢啲女人真係好撚恐怖
恐怖在佢哋癲 但係覺得自己好理性 好識諗 好有道理
但係其實只係一個控制狂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞