大型弱智港女上網博同情炒車現場

340 回覆
1139 Like 24 Dislike
點解我覺得係條仔都有問題,彈出彈入,又話買緊又話未買,然後等咁半個鐘原來冇買到,俾我都屌佢老母啦

條仔真係忙就俾返佢自己做咪得,搞掂自己先啦,條女咁燥底咁chur咪由佢囉
曲奇升糖指數唔係仲高咩
條女一定好撚正先會咁忍佢
eq低又on on99咁
中間有段傾電話,我諗佢地係傾掂要買,但傾傾下條仔又話聽佢講未買。佢地都幾襯下。
條仔send幅圖比條女果陣 係未買 (未禁制confirm)
佢有話 費時好似上次咁買左先 結果比條女鬧 (有前科)

今次send幅圖出黎 係等條女批准先禁制比錢
條女睇完幅圖話運費22蚊貴
條仔咪話未買
但條女覆 仲未買 好肚餓
條仔當刻應該當係批准左, 就話買緊

變成彈出彈入
get 錯咗,好撚柒

姐係條女又要買又要計較嗰22蚊?
CLS
見到提子乾同曲奇餅已經知條女CLS
曲奇餅成份就係糖、牛油同麵粉
無常識又無理取鬧嘅傻人發現案
點解條八婆唔自己買?
我都諗唔明條八婆諗咩
係咪食飯要人餵
港女係咁 就係咁on9先易比mk仔呃處
但唔關毒撚事
係咪得港女先咁自戀
狗公文化令個個都以為自己好靚
我都係學車王報,乜柒都唔使搞學牌同考試張紙都寄晒去自己屋企,又唔驚交漏嘢

Btw呢啲女自己本身係咪咁慳先,會唔會買名牌,會唔會搭的士,會唔會巴士5個站內地鐵2個站內選擇行路先。要合理地慳錢我都識好多方法(窮過),但錢買到嘅方便,唔係好貴又負擔得起嘅都值得俾啦
試過有個ex差唔多呢類人 不過無咁誇張少少事都抽稱我
但係都搞到我有陰影 依家睇返呢個post諗返以前直頭有少少唔舒服
多得班beta狗做爛市依家幾乎全港男都係命運共同體要一齊硬食班撚樣做出嚟嘅惡果
如果係我都廢撚事同佢嘈,落單送過去,同佢講聲等收餐就mute佢3個鐘最憎幫人做嘢仲煩撚個閪咁
其實去到最後都係因為個男人窮,你試吓個男人好有錢,請個廚番屋企煮佢都冇聲出啦
$100食個飯都無咗
你時間唔值錢唔代表其他人同你一樣
條女一時話貴,一時話肚餓做咩未買。話食提子乾會高血糖,又走去食曲奇
句句都jur住曬,正一麻煩kam撚豬閪
條仔有無錢佢都係會問做咩運費咁貴都買
有冇傳送門?
就咁睇完我都想上去屌佢老母個臭閪🙏🏻🙏🏻🙏🏻
搭車買都要十幾蚊啦呢家香港
佢唔嬲時打d文都好1999
太窮既女始終都唔好
一係就窮自己
一係貪錢就會做雞
一係就思維好撚鳩
冬b你睇睇事主個尊容先有冇mk仔會想呃佢處
咪係 加埋filter相自己呃自己
中下女當自己中上 普通女當自己係女神
港男爭氣啲啦好心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞