大型弱智港女上網博同情炒車現場

340 回覆
1139 Like 24 Dislike
多得Threads 而家每日都有新鮮嘅弱智on9事睇
諗起南洋派對首佳佳
豬閪話自己公主面孔 忽撚左
你得個鼻孔咋
睇得好撚辛苦睇條仔講野好似玩緊重組句子咁,睇條女講野就個個字都唔岩音

個女嘅擺到明精神有問題
佢要全世界圍住佢轉,絕對嘅公主病,太恐怖了
一百有人代勞我相信好多人都願意俾
時間只係其中一樣
主要係唔想煩
本身都想屌鳩佢
但睇返佢啲threads
呢件睇落去似真係有病
都係保持距離
自己去運輸署排隊先戇尻,比一百蚊就搞掂好撚正常
Threads入面d人其實係咪都係弱智
唔差 大眼
諗咗勁耐都唔知隻羊點解,原來係咩字
俾錢人搞掂自己唔洗煩,先嗰100蚊,你搭車過去排隊啲時間金錢都喺返度啦
呢條女本身有情緒病
好似白卡嚟
佢係嗰啲ig一日出幾十個story嗰啲kam友
你都ON9 人地有錢中意點洗關你撚事咩
洗過100蚊有幾閒啊 人地覺得值得用100蚊去換呢個服務咪得囉
為個100蚊係度屌黎屌去,成個女人咁
哇 好難頂
仲見到條女講
"我想講一個好撚好笑嘅現象
我係要鋪呢啲好似好唔make sense嘅嘢先有多啲女去覆我
平時係極少女仔去覆我
但係我平時post嘅嘢都係好撚正常
又唔係啲咩露波嘢
我唔露波的,我唔靠呢啲OK
同埋我係send嗰啲有思考啊,同埋值得討論嘅事
係咪證明呢度嘅女人唔鍾意諗嘢?定係點呢?
呢樣都好值得思考。講真我成日都去女仔嗰度留言話佢哋好靚"

原來佢覺得其實佢可以靠露波...
見佢話成日去D女仔道留言
望下 淨見到佢成日去唔同大隻仔仔po道留言...
睇撚到r晒頭
條女講嘅每一句嘢都充滿晒矛盾
我寧願佢係假膠 我都唔想相信世界上真係有咁戇鳩嘅人
佢講咁多點解唔自己買
落單好難? 買外賣都要人落佢殘廢架
點解咁toxic 既人都唔飛
情緒有問題唔係問題但係好心條女可唔可以唔好話咩自己係鍾意思考
呢d唔係叫思考
豬閪樣你食埋我嗰份
插穌扁鼻顴骨高面肥眼細小鬥雞
最差既五官齊晒
啲對話九唔搭八咁白汁雞皇飯啲friend
毒撚啲時間唔值錢
覺得靠自己慳到一百好似咗攞咗傑青咁
冇🐑生活常識

屌你老母吖
以為乜撚嘢養羊嘅常識
懷疑就係事主個ex黎
我就係自己去報考都覺得勁煩
加陣諗返寧願比100蚊方便少煩惱 都係一餐飯價錢why not
仲要假設埋人地時間唔值錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞