大型弱智港女上網博同情炒車現場

340 回覆
1139 Like 24 Dislike
睇到一半都頂唔撚順條八婆
嘩咁既樣就唔好自拍擺上去啦, 嘥曬大家d電話數據,電話費好費架。重點係睇到呢d我對眼會盲架
條女有咩問題……
港女通病

另外 總會搵到機會閪吓臉
喺多人面前落你面 衝口而出hurt咗人 事後唔認 仲要我tum返
條女月入30K
仲要養個廢港男就話抵屌
知道
咁層主$100自己比又比得起
又唔係用女朋友啲錢
女朋友可以表達意見話如果係佢 佢會自己報
但無point diu囉

好明層主
曾經有個ex都係咩都diu一餐話我唔聽佢意見
明明好少事
仲要運輸署啲辦公時間撞晒自己啲返工時間
變相要拎假/早走去搞
大把人都情願俾$100唔駛煩
睇完你解釋
終於明

咁明條女想點
即係又要有外賣 但唔想俾運費人賺
係咪其實想條仔做外賣仔買上去俾佢但又要人估咋
Same here
真係勁有陰影

Eg 問佢想食咩 話無所謂
跟住次次佢話無所謂我就俾啲options or 咁我揀
到分手時話自己其實一路都唔無無所謂嘅人

知我內心有諗定所以就我

Diu
我內心有諗定係back up黎丫嘛大佬
性格都搞唔掂啦個樣都下級
咁都有人殺食真係真愛
呢啲人應該要遇返個有躁狂症嘅人撚返佢轉頭先啱
屌 原本都冇嘢 你個cm睇到笑撚死
你都戇柒鳩 啲錢而家條女比佢?條女包養緊條仔?條仔有佔條女便宜?層主鐘意將啲錢射落海都唔益條女都唔關條女事啦
條女唔想畀運費但係又要食外賣
真係典型無理取鬧,但佢仲要覺得自己有道理嗰下係贏咗其他港女嘅
因為啲時間用左黎試有冇得偷食大隻仔
好多傻閪
希望條仔頂得住唔好分手 條女真係癲架
你係巴定絲
又唔係有糖尿病
邊有咁易唔食飯就血糖低到暈
亦都唔會食d 野就血糖升到身痕
其實條仔少柒 買唔買都1999咁
但係起碼對條咁弱智嘅港女算EQ高

條女就不撚知所謂
人地買外賣俾佢係撚咁嘈住曬果$22運費
百事有可樂
話自己咩做緊社會實驗 柒咗俾人屌就想兜不過呢啲attention whore都真係成功咗
條友都幾多廢話
越出post就越顯得佢介意
其實兩個溝通都有問題,估估下又唔講清楚

男嘅應該講明「cap圖只係俾你approve,未買,你ok我先買」

女嘅係慳家底,只想幫襯免運費/近啲運費平啲,應該直接講明「買免運費/運費平嘅鋪頭」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞