國行iPhone官方淘寶店大劈價 Pro Max 僅賣$7949

161 回覆
8 Like 63 Dislike
係Facetime Audio無,因為微信大撚哂
不過FaceTime Video係有ge
你話AI function得iphone 16有就話姐,唔係都無咩原因買新
連登仔: A貨
衝出嚟7做咩
深圳點會無apple store
大陸store 有不過唔會有天貓價啦
天貓7天無理由退貨驚西咩,仲好過香港
原理?
睇 #96
係,冇iMessage冇 FaceTime
有iMessage,facetime係沒facetime audio有facetime video
點解大陸會賣香港iPhone
想問如果想買iphone,應該係去日本apple store定係big camera買?同埋呢d機會唔會希sim lock?係咪香港sim卡直插就用到,唔需要解鎖?
最好一定係 BIC Camera 果D 但我上年11月同今年4月去東京行左好多間 3C 鋪都無貨, 所以最後都返去 Apple Store 買 (但就無得退稅, 計埋匯率只係平香港900-1000左右, 唯一好處係咩 Model 咩色都任揀)

因為SIM Free 版都係賣俾遊客多, 本地人一係上台一係直接 Apple 買 (對佢地黎講邊度買都無分別, 因為點都無得退稅) 再加上唔太多利潤. 所以D 3C 鋪唔會 keep 好多貨.

你遊客唔會買到 lock 機架喇, 因為要上台先買到. 除非你去D 中古鋪買二手

其實你地唔急換, 可以等埋16 出先決定.
係,上面好撚多文盲
16呢
可以點買???
淘寶平D, 但冇運香港,
京東可以直運
可以點運香港?
請問點運香港?
咁京東算,天貓運唔到
強國版
京東買左,直運香港
有乜問題
中國iphone 救港, 仲邊有人喺香港買
以前港紙弱,佢地當8折,平過大陸版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞