2023-24 NBA季後賽討論區 (40)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Lbj 騎冠果年 真係有人計klove 係巨頭?
咁勇打塞冠果年咪老尼都係巨頭
越接近暑假閪門越強大大

回帶
又當蔡老闆atm
當年lbj夾唔掂chris bosh後,lbj fan ff kevin love 係最適合lbj,有三分有籃板有傳波
Gidey 加 Dort 做重心 加多幾個pick 同2件豬頭骨換KD 有無得諗, 太陽有番個PG 同外線防守球員
我冇否定佢夾lbj
事實係15-17既表現都話你知佢係夾
但係18個季佢傷完出番嚟打唔出應有水準都係事實
唔明你地死都要話人discredit佢做乜
唔通呢輪塊狼murray場均15分左右我話係肥仔carry佢又係discredit murray咩
要黎打4G 陣咩
情感上希望Luka/Conley拎到冠
但今年塞真係輕輕鬆鬆咁,唔衰自己嘅話應該最大機
太陽唔會賣kd 除非佢叫trade me
往往太輕鬆去到Final就炒車
唔通榮叔前幾場9pts就唔算巨頭咩

西決
咁如果榮叔呢輪場均3成出頭命中拎11分
我話佢打得差又係discredit?
定你會死撐佢其實打得符合水平
所以你眼中榮叔算唔算巨頭?
就算係巨頭,但佢打得差比人批評係咪=discredit?
佢真係打成咁既話咪就係得個名既巨頭囉
純常規賽實力佢真係歷史第1

搵3件有3分既垃圾+1件跳跳虎 夠拎60勝
咁大吧人都係得個名啦 手錶 garland haliburton 都試過十幾分

你們如果將巨頭標準set到勁高之後話得某人叫巨頭咁無咩好討論喎
你講個堆人有無試過33%拎11分
係場均wo
知唔知咩叫場均唔係一場半場
係講緊佢兩輪至少8場或更多都係11分左右
如果你話一個巨頭可以場場攞11分而其他方面冇咩出色貢獻都係叫做carry既咁你set到個標準咁低好難討論喎

如果手錶場均11分3成命中你係咪都會話佢係巨頭唔屌先
如果一隊球隊將巨頭當角色球員用 咁我唔會屌囉
咁一個巨頭打到Role Player都不如你又屌唔屌?
KG生日 上次狼搶7都係KG生日 入咗西決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞