2023-24 NBA季後賽討論區 (40)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
個期火箭話晒都入到二輪 係輸比西一湖姐
Was話佢想走想留都得 係佢自己最尾揀去湖
咁今日下半場係靠佢起Q 帶翻起既,KaiV 都係果種可以廢足三節,突然一著改變球賽既球星
乜撚野大清
當年騎士有銀仔加成 7場都開金身,球証利用個犯限制對面防守

Curry 六犯 dg 強制停賽
Tatum係勁但同時亦唔穩定 但你話類似季後賽代表作唔係冇 我印象中有兩次50+ 最近一次係上年對數字人Game 7
亡了
佢唔只肯打bench
仲肯打人添
球球追撚住luka嚟打
輸波打人 正一廢老
你不如話淨係講個一回合算啦
騎年代既Close out game除左個場其他都係大比分屌打嚟
唔知呢條友Luka hater定Okc fans,總之佢就勁到game 1 球證幫okc幫到出哂面佢話咁係拖慢節奏造比牛
fit晒依家雷霆,可以同lu dort一齊打人
咁討論緊個紀錄唔講呢d 講咩
個咩小黑咪無啦啦講榮carry沾 你做勇狗講下依家季後賽球隊都合理 屌你老味仲講勇係做乜鳩仲要講埋啲歪理
下半場起q 嗰個係djj, 基本盤係當值. ,尾段靠pj同lively單講下半場榮叔都唔合格
giddy 都唔叫垃圾
湧咪又係咁,踢蛋添
佢不嬲都係二佬 除左去綠搞到成班綠血人仇家
平時已經見佢屌Luka
點解有人無啦啦會咁憎Luka追住嚟屌
可能係做球證搵外快
第三節落後17分佢追唔少
21年JB 受傷果年 對住籃網3巨輸4比1
最後3場 50分 40分 32分
曲直難分
半季先賣左capela 所以西4唔可以講全畸型陣咁打出黎 其次點解會冇c(賣左隻c)係因為要就西書打 capela既存左會令到西書入唔到佢 所以係因為西書harden而冇c 而唔係佢地冇c用咁委屈 第三bubble都係勉強同接近零經驗既雷搶7 完全講唔出有咩咁勁
Block二姑唔講 Love守住Curry一球3分唔講 沾cut in draw到Green foul唔講 但就話記得榮射入3分 好唔客觀喎巴打
好耐冇見呢啲on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞