2023-24 NBA季後賽討論區 (40)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
而家有VAR 不嬲最好就係吹咗先
你唔服咪睇片等overturn

沒有猢人同勇士既季後賽
唯有睇godsister
Josh giddey仲值唔值錢 真係好撚廢
啲裁判去到playoff都係咁搶眼
搞到冇心睇
可能裁狗角度明顯呢,replay都睇埋有打手臂.邊有得預設裁狗唔吹

Suppose雷今季啲後生仔爆發上西一應該吸好多fans 但成隊咁茅sga又金身變到吸haters
嚴格計係2個 因為一個係最後Pj特登射失罰球拎
東岸邊度輕鬆 個個都中咗降頭咁傷晒
又discredit Kevin Love
以平時sga嘅金身尺度,其實應該吹pj進攻犯規
Lu Dort搶哂鏡
Kevin love個年得個名
比埋榮d球權佢打出嚟同前兩年數據一樣
「Suppose雷今季啲後生仔爆發上西一應該吸好多fans 但成隊咁茅KD又金身變到吸haters」

okc mia 2012 finals好多人屌哨子偏熱火 所以好多人覺得唔抵 今年我諗9成非okc fans都唔會覺得哨子偏幫牛仔
唔係求其換個名當冇人睇過就變左事實
我都想吾蝗可以跟隨鳩比腳步
車禍唔好 都係空難好
起碼上神枱機會高d
2014年curry未攞mvp
po首輪止步 睇開nba都未必會追curry
更何況冇睇開更加唔會留意到佢
sga 呢幾場証明左自己,如果呢球唔吹連登契仔啲契爺唔屌撚死你. 而且就算唔吹榮叔都補入左. 係留到個to有機搏一球
盲反譚係連登流量密碼嚟,你原諒吓啲傻鳩
你有冇睇過全盛kd啲體毛雞?
有冇睇過ibaka啲goaltend當block?
有冇睇過game 5點黑鳩大飛?
同當年火箭harden一樣想走捷徑呢幾場少好多foul bait贏哂掌聲
咁你又唔好屈
harden嗰d買犯係藝術黎
sga係金鐘罩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞