2023-24 NBA季後賽討論區 (40)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
早幾日wemby對鞋好似話5分鐘賣哂
只要trade到 個個都可以去東岸打輕鬆籃球㗎
SGA嘴唇厚咗啲啫
俾廢老整傷完返黎好似唔識打波咁
本身好似一直想要Taylor Hendricks 點知lively仲勁
呢個年代無ig 又真係過份咗d
Mj都沒啦
諗起果陣勇迷係嘈緊有KD搞到勇士傳切無哂
佢唔鍾意比人騷擾私人生活
佢啲仔女同佢勁似樣
呢個講法就好似依家雷如果比隻shaq 佢話打唔到5 out一樣
chet好似以前小牛嗰時嘅kp,搶唔到板又食唔到miss match
簽361°就立即有14億中國人市場撐約老師仲唔夠咩
Mj老人家黎喎
Magic Johnson 仲老都有 根本就唔關老唔老事
我開始真係有d相信 lbj係騎個冠唔係單天保…係靠榮今場咁癲
老人家冇Ig正常啦 有咪跟上潮流囉
榮當年係好幫得手,但未至於靠榮贏到冠軍喎
咪住先,Chet係rookie year(當係啦)
仲有大把進步空間,防守亦比KP好
你見佢一foul troble出場,牛即刻順好多

利申:牛Fans, 但好appreciate Chet的防守+spacing能力
咪又係贏埋啲你睇唔起既ddr, lowry,雙j 之流.有咩好吹奏.
佢個foul未到咁明顯姐,通常唔顯眼都唔吹,放大100倍講仲話我搶口 你不如話佢拎刀插佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞