申請UCL被拒,家長惱羞成怒,竟臥底收集名單全網檢舉錄取新生!

182 回覆
715 Like 9 Dislike
廢港啲敗類要拉出黎打把 可能個風氣先有轉變
香港人自私到仆街, 結果咪又係有搵工aa香港人肥安娜係英國賣自己友豬仔
英國仲有堆講香港人幫香港人的公司專呃自己人

而中國人果種互助係令到老千同紅眼症有位玩野
但幫自己友見工,介紹工,應付公司內部試
正正就係中國人係歐洲依然能成勢的主因
同埋youtube有陳師傅同潘師傅教人簡單家居維修,都係香港人師傅
但成日比人踩場屌唔正宗又盛,但屌人果堆友又講唔清錯咩

香港有班友成日怕益左人而發顛
族群的存在就是互惠互利互通有無
香港人願take唔願give,所以海外香港族群形同散沙
香港唔似人地種族咁易跟埋一齊走難形成力量都係個班死仆街人血移民撚做成 水人衝人血偷走笑人走唔到叫洛閘話之人乜都唔撚理
而且印同支嗰種團結係因為融入唔到當地人又冇能力去識其他國籍嘅移民先被逼團結

仲有印度人團結係因為可以玩印度教嗰套種性制度
弱智冇得醫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞