申請UCL被拒,家長惱羞成怒,竟臥底收集名單全網檢舉錄取新生!

182 回覆
715 Like 9 Dislike
呢個真
民族性而言香港人真係比唔上
陶傑真係睇通睇透呢個民族
支国人出國留學定居呃到佢哋最甘通常就係喺當地住落嘅地頭蟲同胞啊,喺支国啲留學移民討論區大把地頭蟲扮好人出嚟解答疑難目標係引啲人到埗後自己送上門俾佢哋劏,所以佢哋出咗国嗰啲會成日講「防火防盜防同胞」,只係啲睇嘢片面嘅柒頭先會吹奏支国人喺海外團結。
呢單明明就係大陸人D所謂團結嘅反例黎

互相照應有無要需要照應到畀曬個人資料人然後到最後齊齊玩爛成件事個個被人收返offer呀?

如果咁樣做人先叫團結好難怪你無人想幫你喎
唔係交比移民局報串佢哋全部技術共諜算係咁
多個香爐多隻鬼
兩睇啦
相反去到外地呃鳩中國人嗰啲通常都係中國人
攪下攪下英國大學都費事收中國學生
大家唔似印度佬帶埋同胞走難都係千古罪人血移民撚造成
垃圾港燦
港燦里面既敗類要處斬
港燦里面既自私敗類要打把
所以話中國咁少好人係有原因

呢個就係做好人既下場
你估香港就冇咁嘅魚蛋論賤人?
魚蛋論個名喺邊度嚟?
事不關己你就話人團結啫 到你遇到仆街香港人就唔會咁講嘢啦
一單還一單,係個處事方法on9, 但人地的確係團結
臭港人口賤民螻蛄螻蟻過量過多,隻隻螻蛄螻蟻都睇對方唔順眼唔順超,建議天罰強制殲滅返2/3螻蛄螻蟻基數,數量少返2/3冇咁撚逼先會學識團結同尊重
UCL無得讀,就大家一齊番中國做多啲愛,提高出生率國家需要您
連燈大把垃圾考到大公司mt就認屎認屁
問班友面試問左咩都死唔講

中國人果種互助對正白卡/老千會出事, 但大局上增加族群實力
香港人果種自私係整到成個族群勁霉,見唔到前路
女兒這麼優秀,平常都看不上UCL的,要不是被劍橋、牛津這些頂尖的大學給拒了,自己是絕對不會放下身段去申請UCL的
貼中国新聞, blocked
中國人不騙中國人
不嬲都係中國人呃中國人
國粹
兩睇啦。外國scam開中國人嘅咪又係中國人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞