突發 姜濤真實樣貌曝光

313 回覆
128 Like 281 Dislike
但佢之後Post張疑似P過嘅圖出嚟
但條肥閪前幾日出席完頒獎禮D圖就都係肥過豬
瘦左好多
隻眼白內障咁
夠 同 够
香港唔係用夠多咩?
真係玩自嘲既話
最尾果張P圖已經唔會出啦
俾負評俾得好勤力
仲要以撐警大陸lay張藝興做自己偶像
香港人連條破壞緊本土文化既藍絲大陸仔都走去吹捧
成件事根本就戇撚鳩

好撚在超過9成9既後生仔女總算係正常人,一致睇唔起呢條大陸廢閪
唔似得班無腦傻閪kam嬸kam婆鍾意食屎仲周圍同人講
因為佢本身就係咁抵屌?
你就真徒我睇妹豬
扮黃藍絲大陸垃圾幫香港演藝趕客
畀人圍屌都好正路啦
鏡狗粉不嬲鍾意圍爐取暖
你睇個廣東歌post都知
到2024年仲想騎劫成個樂壇,冇左佢地就冇人聽廣東歌
好撚心佢地認清鏡狗班垃圾如果真係有料,依家已經吸引到大量新觀眾聽歌,幫緊廣東歌打開更大市場啦

家陣佢地只係呃緊啲班老女人棺材本,同時幫手倒緊米趕客咋
仲話本土文化人,頂流偶像,完撚全得啖笑
你身為tvb打手
咁你分享下星夢歌手有做過d咩打開廣東歌更大市場?
關咩事 好多字有左右2個部件掉轉既寫法 古代已經有
星夢我就唔清楚,冇留意佢地
但香港仲有大把歌手堅持上大陸開show都會唱廣東歌
楊千嬅上去開萬人場都係唱廣東歌俾人聽
MC遲下都會上廣東省開show
呢啲先叫做實事

鏡狗就係香港扮黃呃飯食,係度趕客
唔係就諗住唱英文歌去吸引人聽廣東歌咁撚戇鳩
連登仔真係好難服侍

仲話就係因為care先出post
咁睇黎啲haters都好care姜B
日日都出post提佢
消息仲快過鏡粉/姜糖
pizza hut
台灣藝人好多 hebe 蔡依林
成日話俾大陸封殺嗰個張敬軒
我嚴重懷疑只係佢自己唔想返上去
大陸網周圍都見到佢啲片同佢啲fans
根本你唔係去到hocc嗰啲級數問題不大
預期日日P圖扮瘦,點解唔控制下把口
唔係大陸用個字個字就係簡體
中共出現前已經有個够字
咁公道講,都好多人P到佢勁肥拎黎笑啦
btw你睇下佢最新個POST
人地睇化咗啦

但認真講,我未肥過,又唔係肥底人
唔知要幾多意志力同耐性去控制呢啲野
好令仔
笑死仲話自嘲
po張照騙無非都係想話人屈佢肥
就算香港個爐圍得幾好,成班fans出嚟呃人扯晒貓尾,自欺欺人真係瘦到咁,不過唔好意思,出到去仍然好似上次出到台灣咁俾人笑,香港頂流
講真都有d佩服佢
唔怕你地笑9佢
橫掂佢最近都瘦左
留名睇下遲啲會唔會肥返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞