突發 姜濤真實樣貌曝光

313 回覆
128 Like 281 Dislike
兩樣都做唔到呀 繼續善良吧啦
好好笑
成班藍C開group P佢圖
又集團式上大陸d apps瘋狂開po笑佢
呢班人最鍾意用簡體字喇
姜濤自嘲轉返佢地d 圖又畀連登仔笑返

btw你知唔知呢張圖係深圳間cafe print晒出嚟笑9佢,人地用簡體字㗎
無料嘅人就會比人笑架啦
其實呢下假到仆街 正常人失去知覺眼前一黑暈點會咁跌
冇人講 够佢老母?

btw, ‘’够‘’字個感覺好似‘’夠‘’字轉左體位後入緊條女咁
佢啱啱開始跌嗰下
隻右手仲趌起咗
明明嗰下佢應該失去咗意識
就算隻手郁都只會係垂低唔會趌起
姜B一定係俾啲黑粉搞到壓力太大手抽筋
絕對唔係準備用右手撐住自己個人
你死全家啦 傻閪
佢真係咁肥我唔信班姜嬸仲會撐,話就話而家瘦返,但其實管理好自己身型係做藝人嘅基本啦,賺咁鬼多錢,點都應該專業少少,變返靚仔咪幾好,自己都俾人笑少 d 啦
你勁嬲
拜拜波台狗
同埋左邊呀jer 用外力搭住佢膊頭 如果佢失去知覺應該會係俾呀jer 拉到 會係左邊跌 絕對唔會反方向係向邊跌
如果你黃藍仲分得咁清楚,唔該你隻傻閪評論埋肥閪姜逼玩抖音、肥閪姜逼幫星島慶祝生日、肥閪姜逼係IG Like鬧黃絲廢青等等一系列咁「巧合」嘅事
隻肥閪姜逼自己Post出嚟嘅相一定瘦㗎啦
睇返明報係啱啱5月13日出講隻肥閪姜逼參加咩柒頒獎禮嘅新聞,就見到隻肥閪真身
隻肥閪姜逼幾日就瘦到塊面,隻肥閪係氣球嚟咩?
樣衰唔係罪,係不幸。生得醜唔係你嘅責任,要怪嘅,只好怪上帝

但係,肥,就係你嘅錯! 一個人好地地係唔會肥嘅,你變得做肥人,梗係食咗多過你需要嘅嘢啦 喺呢個仲有咁多人捱餓嘅時代,你竟然食咁多嘢? 肥係貪心嘅表現,係唔公平嘅象徵 肥人臃腫畸形嘅身體,已經充分顯示出佢哋嘅唔道德

肥人係罪犯,佢哋甚至比小偷、殺人犯更無恥。一般犯人都會掩飾自己犯咗嘅罪 但係肥人,佢哋竟然將自己嘅罪證放晒響個身上,就好似一個殺人犯拖住條屍周街走咁。你話,見到肥人有乜辦法唔憤怒?

所以,見到肥人應該即刻鬧佢,就算唔鬧佢都要鄙視佢,我哋要透過侮辱嚟喚醒佢嘅良知。喺街見到肥人唔鬧佢,就好似搭地鐵見到痴漢非禮學生妹唔出聲一樣

作為一個有良知嘅人,我哋應該出聲,應該鼓起勇氣挺身而出鬧到佢哋狗血淋頭!
佢選擇咗自嘲就應該係肥落去
要轉做實力派,條路都幾漫長
薑嬸發現
睇唔到啦呢啲
所以見到啲鏡粉開po話激親連登仔

我覺得好搞笑

佢哋偶像選擇咗餵屎俾fans

連登仔有乜損失
玩抖音係為咗更好地融入敵國方便佢收集情報
幫星島慶祝係代表星島向黃營跪低
ig like黃絲廢青係因為佢嗰陣俾大陸特務綁架咗逼佢like嘅
實力派自嘲自己月巴就話haters gonna hate啫

偶像派自嘲自己月巴做乜鳩

香港樂壇係咪個爐圍得夠暖就ok?
睇返前幾日隻肥閪參加頒獎禮D相,隻肥閪就無變到瘦
之後就所謂「自嘲」完就Post一張疑似P過嘅相
擺明就係想話畀人聽佢唔係肥
不過呢個Post好多傻閪同打手開緊工,幫手帶風向
你班賤種姜嬸夠上小紅書吹奏啦賤種
肥到仆街仲要p圖扮瘦玩自嘲
D眼耳口鼻係哂中間
公道講句人地都係一齊自嘲玩下姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞