突發 姜濤真實樣貌曝光

313 回覆
128 Like 281 Dislike
最尾個幅

又要嬲又要postP
佢不嬲都唔介意自嘲
掃掃掃佢都有拎出嚟笑自己
唔撚屌得?
明顯係好介意 但要扮唔介意
咁樣就叫鏡粉
真係介意點解要主動拎出黎講
佢又唔缺話題同課金
一直謙虛個人設咪無事
問題呢條撚樣之前又說教隊友 又公審女網友
家下扮撚晒野咪叫偽人囉
問下係咪啫
見唔到個問號? <--呢個
利狗?
其實唔介意先唔會理啲網民講啲咩,貼啲乜黑圖
連登仔係咁,不嬲都雙重標準,平日屌人如何如何,但係自己又唔會檢討自己,連登仔係唔會有錯,就算帶風向成班人柒咗都係如常,反而對住其他人就一定要搵到錯處為止

早幾日我問點解咁多人食M記,但係又屌人食元氣美心吉野家中資,Mirror代言M記佢哋又屌㗎喎!但係自己又會走去食,佢哋完全唔係攞理據去反駁,係度屌我P牌,又話好多手足發夢去食M記,連認自己冇骨氣都唔敢

睇得連登多有時候思想都會扭曲,大家睇嘢要有個人意志,唔好人哋講一句嘢就盲目跟從,連登嘅正負皮係完全冇參考價值,睇人哋嘅comment之餘,自己都思考一下有冇道理

講返呢件事,喺連登仔眼中,根本姜濤呼吸都錯,你屌佢唱歌跳舞演戲唔掂我認同,你話佢亂講嘢上次仲起網友底鬧佢OK,但係佢最近真係冇做到啲乜嘢十惡不赦嘅事,使唔使每星期兩三篇去攻擊佢,連登仔就會話呢啲係網絡批評,但其實呢啲係網絡欺凌,同TVB 班PR開嗰啲group一模一樣

我有唔少Comment都有話過姜濤,雖然冇其他連登仔咁rude,但係佢今次真係冇做錯喎幾個簡單嘅自嘲Story都可以被影射為心底裏好嬲,呢度真係好多友方同學同藍色窗簾
鏡狗上NBA IG你都吹奏啦
扮乜野
我小學男朋友老馮同而家嘅老公姜b hpv廣告同框
多謝金主爸爸
兩代男神

我發覺你真係煩膠一個,只要唔100%認同你就係鏡粉
咁你係乜
如果佢係唔介意既話,
就唔會喺入面插幅全盛期既相啦

其實俾人笑肥而嬲/唔開心好正常,
但其他人係做好自己(控制飲食 努力做運動減肥)
而唔係一路肥落去一路發悔氣。

老實講佢既心智同言行
其實係好唔適合做娛樂圈

成鳩日亂講/po 野
又唔識大體 尊重場合

例如
成條team做訪問嗰時
佢就左望右望眈天望地 又整古做怪

又唔識分輕重,上次俾人批評兩句
即刻po official ig 公審人幾百萬對眼望住你架陰公

基本禮貌同尊重都未識,返去做多幾年m記練下情商先啦
幅相係最新影
入面著梗嘅係佢品牌新系列嘅衫
張相唔係今日嫁咩
我印象中佢啱啱出道瘦d同埋塊臉多d膠原蛋白
中三程度都冇你對佢有咩期望 我覺得佢係真小人 唔會係鏡頭前做戲 有時見到姜嬸照黑面
佢個死敵anson lo就係偽君子 平時扮到好斯文有禮貌 背後搞好多陰濕小動作例如po ig story吸引私追同煽動神徒批鬥盧覓雪
Ok依點我錯左

但唔影響我成段野
事實佢都係介意先會擺幅近照喺中間
同埋自拍硬照冇咩參考價值,片會真實啲

下面講既都唔使改
依個係佢一路都有既問題
你係咪痴線㗎
最尾幅相係啱啱7點幾澳門演唱會臨開場前自拍嚟
多謝你讚佢全盛期 證明而家減肥成功
跑街減肥你扮睇唔到
又老屈發悔氣
有聽過人講佢整咗個下巴
唔知真定假
老實講,佢係唔樣衰
造星1嗰時,我直頭覺得佢係幾靚仔
但衰喺唔自律+唔控制情緒

唔係想口同鼻拗,但佢後面兩個story嗰身型都好唔同
都係嗰句現今社會,我信影片多過硬照相片

仲未計實際條影片既真實性同來源可唔可靠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞