英國開心樂園餐不再開心 鼓勵小朋友說出真正心聲

181 回覆
657 Like 26 Dislike
好反智, 小朋友買開心樂園餐就係要開心, 唔係買左開心樂園餐就一定要開心.
左膠左癌,記得開心,因為王子同公主一齊幸福地生活落去

真心左膠,真心等睇由黑人扮演耶蘇
入面俾舊屎你都得架啦,加多句叫你凡事睇開啲
M記員工:
取消逼員工笑先實際
買個餐都要撚化我
上面仲成堆傻閪話有意義又盛完全0政治敏感度
戇鳩
咁點解唔長大後先明白?
多此一舉
我剩知因為遊戲王同Hello Kitty 合作所以好多小朋友買唔撚到開心樂園餐囉
傷心浩園餐?
出黎做野之後食M記都係日常
澳牛?
有啲廢老覺得舊有價值觀同佢嘅童年回憶畀人衝擊緊 咪覺得咁樣有問題
好似以前有啲清朝人覺得唔可以取消紮腳咁樣
it's ok to be not ok
doesn't mean that it's not ok to be ok
on9,我明佢地個原意係乜野,但可唔可以唔好搞9傳統落黎既野,佢地要搞咪自己創新,開個傷心樂園餐囉,搞9舊既有乜好處?
你要人學除左開心仲有傷心,你唔比有d人係唔想學既?
搵唔撚齊好撚傷心
再打開盒野望到入面隻公仔咁撚肉酸真係傷心多幾錢重
班窮撚唯一開心嘅時間就係食開心樂園餐
開始咗1.5星期,淨係見到3款
八婆
Melody)
入面隻公仔真係低質
以前覺得有班係假膠嚟咩都屌一餐,而家發覺真係有啲人諗嘢咁廢咁守舊,覺得更加不安
因為而家啲細路已經要痛苦囉
英國應該冇咁誇張,但係你唔係真係覺得香港啲細路日日都過得好開心啊
格硬迫佢扮開心都唔係好事嚟
估唔到上面會有咁多負面留言……
我真心覺得M記呢個操作係唔錯㗎喎

其實夕爺填詞嘅開不了心同埋近少少嘅Inside Out都有帶出類似訊息,係宣揚緊正視情緒/表達自己感受,唔好乜都連去左膠
sosad樂園餐
又唔可以話完全唔關woke事既,佢地有個term叫mental diversity
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞