刺客教條: 力架 編劇曝光 被發現係Sweet Baby Inc. follower

312 回覆
401 Like 9 Dislike
歷你老母咩 本身個黑人係武士?邊個歷史記載過佢係武士?
歐美game廠真係好仇恨亞洲男性
我雖然無明言,但正常人理解我指:
普遍黑人係咁」

然後永遠有人會「反駁」
唔係所有黑人係咁」

每次都係咁,左派永遠都係咁曲解人哋言論,例如我話「回教徒強姦率、恐怖襲擊率高」,左派無從反駁事實,唯有屈「你話所有回教徒都係恐怖分子、強姦犯,你種族岐視!」
跟住變左大部份都係中國共產黨員
唔一定係用she her㗎
智障
日本刺客信條用乜撚嘢白人
啲woke撚就係專呃你呢啲弱智仔
講歷史你就碌柒啦
歷史上嗰件黑鬼係奴隸嚟㗎
夠唔夠膽寫落去啊
嘩, 成廿八吋大脾
咁啲woke撚應該係好憎日本人唔使原因啦
文化挪用喎,佢哋自己發明嘅term
玩返對馬戰鬼算
全世界要集體唔好買呢D遊戲. 遊戲商先會炒鳩佢地
最多咪變哂炫風發光著火天使翼
每逢中國節日就大外宣中國文化
美術出撚哂事

食幾年證明騰迅比sony 好,最多禁你亂改名,起碼無強制女權
不嬲話美國下一代上位嗰陣真係滅亡都唔奇
我夠呀

但係唔係我寫點撚樣知
好彩ubi揾唔到日本戰國有殘廢變性人,用唔到嚟做主角
歷史都有真日本武士,點解要用黑奴同女
咁而家寫到個黑鬼武士階級係唔係寫緊“歷史”啊
好彩對馬個製作團隊無呢啲濕鳩思想,如果唔係境井人都要變黑人
仲會買黎玩既 我相信比黑鬼屌埋屎眼都得
其實好地地對馬戰鬼人地已經幫你做曬市場調查同開靚個頭,你係要煮碗女權屎出黎就唔好怪玩家
留意返女主角都設計得好[多元化] 冇咩好講,送俾我都唔玩。
如果以整game嚟講 黨員一定好過sweet baby喎 起碼唔會係啲非18+既遊戲入邊會睇到猩猩做愛
呢個女主角 起碼比一半男人有男人味
鄭伊健
依啲咪就係左膠虛偽嘅地方囉
刺客系統集集都係用返同背景國家一樣嘅人
去到日本背景偏偏就用黑人唔用返日本人
用返死左膠嘅logic咁做根本就係歧視Asian
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞